Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szombatra ki lettem írva...

Szombatra ki lettem írva tulorázni a munkahelyen. Mondtam ma a fönöknek nem érek rá szombaton. De akkor is be kell jönnöm dolgozni nem érdekli mi van dolgozni kell. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
3.5 év alatt most mondom 3-szor hogy nem jövök be. Erre ez van.
2021. máj. 26. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Ez a döntésedtől függ. Vagy nem mész be és vállalod hogy kirúghatnak miatta vagy büntetést adnak (pl. kevesebb fizetés, vagy túlóra máskor, stb.), vagy bemész és tudják hogy bármikor beráncigálhatnak innentől.

Kicsit vesztes szituáció, kivéve ha úgy nézzük a helyzetet hogy abszolút nyerhetsz azzal, ha elmész egy olyan helyről ahol nem érzed jól magad/ennyire nem rugalmasak. Nyilván ez attól is függ milyen lehetőségeid vannak, mennyire érzed biztonságban magad.

2021. máj. 26. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Szabadság, táppénz...
2021. máj. 26. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Eddig életemben kb. 10-szer próbáltak meg berángatni szabadnapomon dolgozni. Egyetlen egyszer mentem be, azért, mert akkor szükségem volt extra zsére. A többi alkalommal mindig lazán nemet mondtam, és végül sose lett belőle semmi tragédia. Pedig nem egyszer perceken keresztül próbáltak mesterkélten kétségbeesve ösztökélni, épp csak azt nem mondták, hogy kitör a harmadik világháború, ha nem megyek be.
2021. máj. 26. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ha tényleg nem érek rá sose megyek be pluszba.

Eddig csak akkor mentem be mikor féltettem az állásomat, már 1 szer mnodtam nemet rövid időn bellül, és kiderült, hogy a kezdeti lázadás után mnidenki bemegy.

De először is kb csak én nem mentem, mert mnidenki kamulázong.

Ha többször van iylen akkor jó talán 1 szer én is bemegyek, de amúgy kapják be.

Bár ezek nem itthon voltak, és kint azért jobban vigyáz az ember, de akkor sem megyek be első szóra, mertmnidig az van, hogy jó akkor ezután még jobban kinéznek, ha nem mész be. Próbálkoznak, aztán hozzászoknak.

2021. máj. 26. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Hmm. Vajon ki nyomott "Nem hasznos"-at a 3-asomra? Talán egy kizsákmányoló főnök, aki -mint személyiségtípus- magára ismert a kritikámból? :)
2021. máj. 26. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szabadnapon behív dolgozni? Ki kell röhögni és ennyi.

Ne állj bele, emiatt ki nem rúghat, a túlóra meg nem kötelező.

2021. máj. 27. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!