Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs internet-van mobilneted...

Nincs internet-van mobilneted nem? Egy munkahely állhat így hozzá?

Figyelt kérdés

Nincs internet ,mert nem fizette be a cég a számlát és lekorlátozták a netet.

Márpedig manapság egy irodai környezet nem nélkül nem működik.

Rákérdeztünk mi legyen most? A válasz arrogáns nagyképű: hát van mobilnetetek nem? használjátok azt!

Valaki magyarázza már el nekem, az adatkorlátos általam fizetett mobilnetet miért is kéne céges célra elhasználni? egyáltalán mi köze a cégnek ahhoz van-e nekem mobilnetem?

2021. máj. 26. 09:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Alapítványi iskola.

A 9:52-es, 9:55-ös, 10:06-os, 10:07-es, 10:15-ös, 10:18-as, 10:46-os és 10:56-os hőbörgéseidet pedig a másik fiókodból küldted el, te fogyatékos. Úgy látszik, van bőven mobilneted, ha ráérsz munkaidőben két fiókkal belépve saját magadnak válaszolgatni.

2021. máj. 26. 15:35
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
A pipak hiányából látni, hogy ugyanaz a felhasznalo? A közös IP miatt? Bár a kérdésbol illetve a válaszok stilusabol is lehetett sejteni, hogy a szokásos munkaugyes a kérdező és a válaszoló is.
2021. máj. 26. 17:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!