Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs internet-van mobilneted...

Nincs internet-van mobilneted nem? Egy munkahely állhat így hozzá?

Figyelt kérdés

Nincs internet ,mert nem fizette be a cég a számlát és lekorlátozták a netet.

Márpedig manapság egy irodai környezet nem nélkül nem működik.

Rákérdeztünk mi legyen most? A válasz arrogáns nagyképű: hát van mobilnetetek nem? használjátok azt!

Valaki magyarázza már el nekem, az adatkorlátos általam fizetett mobilnetet miért is kéne céges célra elhasználni? egyáltalán mi köze a cégnek ahhoz van-e nekem mobilnetem?

2021. máj. 26. 09:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

20 a fenét van igazuk. Gusztustalan rohadék az ilyen cég.

Remélem, kifognak egy tökösebb, a jogaival nagyon is tisztában lévő munkavállalót és megütik a bokájukat.

Ma már suliban is tanítanak munkavállalói ismereteket, úgyhogy szerencsére egyre tájékozottabb emberek fognak kikerülni a munkaerőpiacra, akkor már az ilyen barmok nem mernek bármit megtenni.

2021. máj. 26. 10:31
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt kamu indokos kirúgás miatt botrány, a cég járt rosszul, nem mindenhatók a cégek, kötelesek a munkavégzéshez a feltételeket biztosítani, ha pedig saját internetet használsz, be kell szállniuk a költségbe. Ha kirúgnak, perelhetsz, nem kell beszarni a hatalmaskodó főnököktől, csak addig nagy a szájuk, amíg valaki nem érvényesíti a jogait.
2021. máj. 26. 10:33
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

"nem kell beszarni a hatalmaskodó főnököktől, csak addig nagy a szájuk, amíg valaki nem érvényesíti a jogait.“

És amíg te a jogaidat érvényesíted miből élsz? Mert úgy rúgnak ki mint a taknyot, és aztán szaladhatsz a bíróságra, csak immáron állás nélkül 0 ft-tal....

hagyjuk már ezt a szar műdumát.

Akinek kell az állás megfogja a pofáját mert KELL AZ ÁLLÁS és abból él.

nem meri megkockáztatni hogy kinyitja a száját mert kivágják mint a szart és éhen hal munka nélkül.

ez van. le kéne szállni a földre.

"úgyhogy szerencsére egyre tájékozottabb emberek fognak kikerülni a munkaerőpiacra, akkor már az ilyen barmok nem mernek bármit megtenni.“

Az hogy ki mit mer megtenni az nem az ismeretektől függ hanem attól hogy ha kirúgnak mennyire hamar találok mást. Ha kirúgnak és semmit se találok, éhen halok és törölhetem a valagam az ismeretekkel.

Arra nem adnak kenyeret a boltban!

LE KÉNE SZÁLLNI A FÖLDRE.

2021. máj. 26. 10:46
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
Nyomtatópapírt adtak már?
2021. máj. 26. 10:49
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Én már jelentettem fel csaló céget, nem bántam meg.
2021. máj. 26. 10:50
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"És amíg te a jogaidat érvényesíted miből élsz? Mert úgy rúgnak ki mint a taknyot, és aztán szaladhatsz a bíróságra, csak immáron állás nélkül 0 ft-tal.."

Ugyan már, annyi álláshirdetés van, ideiglenesen bármi jó.

2021. máj. 26. 10:51
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

" ideiglenesen bármi jó."

Én ideiglenesen se mennék el egy gyárba 80 műszakba a csomó dakota indián közé.mást meg mit találni? Csak ilyen trágya állásokat.

2021. máj. 26. 10:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Az előző munkahelyem csalt a bejelentéssel, de nem csak ezért jöttem el, a tanult szakmámban akartam dolgozni, az meg nem olyan munka volt. Amikor találtam megfelelőt, a volt főnökömet érdekelte, hogy jobb fizetést ajánlottak-e, mondtam neki, hogy tiszta pénzt ajánlottak. Pár héttel a távozásom után mesélte egy ott maradt volt kolléganőm, hogy mindenkit bejelentettek teljes bérre.
2021. máj. 26. 10:56
 29/32 anonim ***** válasza:
65%
Balázska Bt-nél nem fizetnek semmit.
2021. máj. 26. 12:28
 30/32 anonim ***** válasza:
79%
Már megint a rossz a fiókodból írsz Balu.
2021. máj. 26. 12:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!