Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs internet-van mobilneted...

Nincs internet-van mobilneted nem? Egy munkahely állhat így hozzá?

Figyelt kérdés

Nincs internet ,mert nem fizette be a cég a számlát és lekorlátozták a netet.

Márpedig manapság egy irodai környezet nem nélkül nem működik.

Rákérdeztünk mi legyen most? A válasz arrogáns nagyképű: hát van mobilnetetek nem? használjátok azt!

Valaki magyarázza már el nekem, az adatkorlátos általam fizetett mobilnetet miért is kéne céges célra elhasználni? egyáltalán mi köze a cégnek ahhoz van-e nekem mobilnetem?

2021. máj. 26. 09:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs pl. mobilnetem, nem mindenki fizet elő rá.

A cég meg így egy hulladék. Nem is értem, hogy lehet ilyen helyen dolgozni. Munkajogi bíróságon, vagy valahol fel kéne őket jelenteni emiatt, mivel nem biztosítják a munkavégzéshez a feltételeket.

2021. máj. 26. 09:27
 2/32 A kérdező kommentje:

"valahol fel kéne őket jelenteni emiatt,"

És ez a szitut mennyiben oldaná meg ITT és MOST? a bíróság mire rámozdul az ügyre jövő karácsony lesz.

mennyiben jelent nekünk az megoldást itt és most?

2021. máj. 26. 09:30
 3/32 A kérdező kommentje:

" mivel nem biztosítják a munkavégzéshez a feltételeket."

Lenne itt egy sokkal egyszerűbb megoldás érdekes módon senki se él (nem MER ) élni vele: megtagadni a munkát a feltételek hiányára hivatkozva. teljesen jogszerű és támadhatatlan lenne.

Mégse meri meglépni senki, mert aki meglépné ezt annak másnap már nem kéne jönnie.

2021. máj. 26. 09:31
 4/32 anonim ***** válasza:
99%
Hát mondd azt, hogy sajnos elfogyott az adatforgalmad, és ne végezd el azokat a feladatokat, amikhez internet kell.
2021. máj. 26. 09:38
 5/32 anonim ***** válasza:
18%

"Hát mondd azt, "

És aztán másnap nem kell bemennie neki. ismerjük ezt.

dolgoztam egy helyen ahol két üzemcsarnok volt, az egyikbe ki is volt írva csak munkavédelmi betétes bakancsban szabadott volna bemenni.

ezt a cég kötelessége biztosítani, de nem adtak.

mondtam (én a fiatal naiv) hogy amíg nem adnak bakancsot én oda be nem megyek.

Na még aznap utcán voltam...

2021. máj. 26. 09:48
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég hülyeség :D Nekem pl. egyrészt nincs mobilnetem, másrészt senkit nem fognak kirúgni azért, mert nem végzi el azt a munkát, aminek a feltételeit nem biztosítják számára a munka törvénykönyve szerint. Főleg, hogy kirúgás után végkielégítést kell fizetni. Ha a számlák nincsenek befizetve, a végkielégítésre sem lesz pénz.

Ha emiatt mégis kirúgnák, akkor meg fel lehet jelenteni a munkáltatót, és úgy is a munkavállaló fog jól kijönni belőle.

A problémátokra OTT és MOST nincs megoldás. Feljelenheted a foglalkoztatás-felügyeleit hatóságnál akár névtelenül is, és véletlenszerűen ki fognak menni ellenőrzésre, de ez sem egyik napról a másikra fog megvalósulni.

Kollektíve azt kéne mondanotok, hogy nincs mobilnetetek, és úgy sem tud mit csinálni ezzel.

2021. máj. 26. 09:49
 7/32 anonim ***** válasza:
87%

Haha, nekünk egyik volt munkahelyemen nem adtak céges telefont, de SIM kártyát igen, és azt várták volna el, hogy használjuk azt a magántelefonunkban. Vagy vegyünk saját pénzből egy készüléket, amiben használjuk.

Igen, mondd azt, hogy sajnos elfogyott az adatforgalmat, ez van. Oldják meg ők a problémát.

2021. máj. 26. 09:49
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
#7: ez nálunk is így van, viszont lehet választani, hogy ha nem kérsz SIM kártyát, akkor belepótolnak a havi telefonszámládba.
2021. máj. 26. 09:52
 9/32 anonim ***** válasza:
12%

"Főleg, hogy kirúgás után végkielégítést kell fizetni."

Aha. szállj le a földre. eleve végkieg 3 év után jár..

de még akkor is csak normál felmondás esetén. ha a cég összehazudik egy fegyelmire építő azonnalit még az sem jár.

2021. máj. 26. 09:52
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor vegyenek nekem mobilnetet és olyan eszközt, amin egyáltalán lehet ilyet.

Nem, ez baromira nem elfogadható.

2021. máj. 26. 09:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!