A csapatépítő tréningnek nem az lenne az alapja, hogy olyan bért adjon a cég, hogvy érdemes legyen a csapat részének lenni és a cégnél maradni?
Csapatépítő tartanak közben meg olyan bért adnak hogy az embernek esze ágában sincs a csapat részének lenni és nem hosszú távon de még középtábon sem maradni.
Csak azt nézi az ember, merre lehet elmenni innen, mert gyászos a bér.
Közben persze amíg nincs más megy az erőltetett puncsolás, ma még csapatépítő, holnap már állásinterjú....
ennek mi értelme?
Akkor tartsanak csapatépítőt, ha olyan a bér, amire lehet jövőt építeni és akkor érdemes lesz maradni a cégnél.
ez az. csapatépítő úgy hogy a szünetben a mobilon a profession-t nézem.... építsen csapatot olyan emberekből akik maradni akarnak.
de ilyen bérek mellett ki akar maradni? Akinek nincs más az marad. egy ideig. aztán az is lelép.
"Te is úgy ott leszel még 5 év múlva is"
De az hogy én hol leszek az totálisan irreleváns ha kb mindenki más meg elmegy.
ha 1 ember marad mindenki más meg megy ott se lehet semmiféle csapatról beszélni.
Madár.
"de azért érezzétek magatok jól."
Hát ha nincs ez a kötelező cirkusz és baromkodás akkor máris jobban érzem magam az biztos.
Engem akkor se érdekel a csapatépítő, ha jól meg vagyok fizetve.(Megjegyzem: jól meg vagyok fizetve)
Nem vagyok kíváncsi a "napközben balf*szkodunk minden hülye vetélkedővel -este jól berúgunk, mint az állat -éjjel mindenki dug mindenkivel" c. ökörségre.
Sőt, a munkatársaimra sem. Ahogy vége a munkaidőnek, és kilépek a munkahely kapuján, bekapcsolom a telefonon a szűrőlistát, és ez a következő munkanap reggeléig úgy is marad.
". ha elkopsz akkor kicserélnek egy másik fogaskerékre érzelem nélkül.“
ez bárkire, akárkire, rád is, kedves nagyon okos hozzászóló, érvényes.
Meghalt a király éljen a király. egyikünk se több mint egy ideig óráig muzsikáló alkatrész akit idővel kivágnak a francba.
TÉGED IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!