Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg teljesen általános...

Tényleg teljesen általános hogy a cégek a béren kívül egyéb dolgokat is adnak? Cafi eü biztosítás ruhapénz nyaralási pénz kondibérlet mittomén mit?

Figyelt kérdés

Hallgatok egy HR-es előadást és azt mondja a trenkwalderes csóka hogy teljesen általános hogy a cégek a puszta béren felül ezer dolgot adnak az embereiknek. Cafi ruhapénz bözsi utalvány nyaralási pénz laptop telefon benzinkártya kondibérlet stb stb

És idézem a szakértőt ő nem is tud olyan helyről ahol csak a bér lenne és semmi más.

Akkor én ennyire elmaradott helyen dolgoznék? MI itt nem kapunk és SOHA nem is kaptunk semmit a béren felül. Semmit soha. Van a bér és semmi más.

És az is khm.... gyenge bruttó 220.

Akkor én egy dinoszaurusz helyen vagyok?

2021. máj. 24. 11:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nemzetközi cégeknél dolgozom közel 10 éve és eddig mindenhol adtak extra juttatásokat.

Laptopot és telefont nem adják oda végleg csak kölcsönbe és szabályokhoz kötik. Például másnak nem adhatjuk oda és nem használhatjuk privát célokra.

Régen volt ezer féle juttatás de a kormány annyira leépítette, hogy szinte csak a szép kártya maradt meg a reggelihez járó ingyen gyümölcs.

2021. máj. 24. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!