Volt már olyan, hogy azt a szintet nem tudtad megtartani, amit az adott munkahelyeden volt, de így is úgy is lépni kellett, és lejjebb adtad igényeid?
Nem.
Az én esetemben olyan volt, hogy jobban értenék a munkakörhöz, mint amit azok elvárásai megkövetelnek, viszont annál feljebbi pozícióhoz meg már szakirányú végzettségre lenne szükség, viszont én nem a szakmámban dolgozom, munka mellett pedig nem tudnám átképezni magam.
Úgyhogy a szintet - eddig - minden esetben meg tudtam tartani, viszont sűrűn váltottam munkahelyet, és "alacsonyabb színvonalú" munkákat is elvállaltam már.
Volt. Mikor kint dolgoztam egy idénymunkába. Szar meló volt, de jól fizetett.
Aztán utána nem találtam semmi normális bérüt, igy jelentkeztem egy hirdetésre ami szintén kinti meló. Csak kiderült, hogy fekete munka az egész és még csak annyit sem fizet, mint egy bejelentett..
Na mondom szép. De szerencsére 2 hónap után sikerült találni kapcsolattal normális bejelentett helyet.
Egyetemet otthagyva kicsit gyászos volt ez a dolog, hogy ennyire alja szinten dolgoztam, feketén szar bérért.
Külön szomorú, hogy igy is jóval többet kerestem 2 hónap alatt, mint itthon 2-3 hónappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!