Koránkelők! Volt már olyan, hogy elkéstetek a munkából elalvás miatt?
Figyelt kérdés
Mi lett a következmény?2021. máj. 19. 06:05
1/9 anonim válasza:
Nem. Az első ébresztőre felkelek, nem szundizok, meg fordulok át a másik oldalamra.
2/9 anonim válasza:
Igen. Nem csörgött az android. Nagyon "örültem" neki.
Elsőnél még semmi nem volt. De 2-3 után, már kiestem a munkából, mert be se hoztak.
3/9 molnarmarcell21 válasza:
Semmi következménye nem volt, normális munkahelyen megértőek, mindenkivel megesik.
4/9 anonim válasza:
Előfordul. Van, mikor túl fáradt vagyok és nehezebben ébredek fel. Ezért van
3-4 ébresztőm 10 perc különbséggel. A legidegesìtőbb hanggal, ami csak létezik. Működik.
5/9 A kérdező kommentje:
És aki például buszsofőr vagy egyedül időben nyitnia kéne a boltot?
2021. máj. 19. 07:10
7/9 anonim válasza:
Pár percet késtem csak, nem történt semmi, rugalmas munkaidőm van, és vezető vagyok.
Mondjuk én 12 éves korom óta 6 előtt kelek, nem szokott gondot okozni felkelni. Első ébresztőre felkelek gond nélkül 99,9%-ban
8/9 anonim válasza:
Volt, de csak 2x 3x talán az évek során. Nem lett belőle semmi, beszóltam, hogy bocsi kések, de sietek. Most meg már nem időre járok, akkor jövök be, amikor beérek, már én vagyok a főnök.
9/9 Metionin válasza:
Még diákmelón igen. Elhagytam a telefonomat és amit kölcsönbe kaptam hogy legyen ébresztőm, nem ébresztett fel 4-kor. Arra keltem hogy furán világos van és 7 óra volt, nekem meg egy órája már a gépnél kellett volna állnom...gyorsan telefonáltam hogy mi történt és bementem. Szerencsére nem rúgtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!