Ki hol dolgozik,milyen munkakörben? Mennyi a netto kerested? Mennyire vagy elégedett az életeddel?
Hány éves és milyen nemű vagy?
Szép napot.
Napi (hivatalosan) 8 óra munka heti 5 nap, ügyfélszolgálat/projektmenedzsment hibrid félig csoportvezető státusz, 350 nettó.
Nem vagyok elégedett az életemmel, de ez nem a munkahely miatt van jó részt - azzal annyi a gond, hogy a menedzsment néha érthetetlen döntéseket hoz, és full stresszes a munka, ill. bizonyos heteken bizony fizetetlenül túlórázom (nem várják el a menedzsmenttől, viszont rajtunk csattan, ha nem teljesítünk). A fizu OK, legalábbis kényelmesen megélek belőle, és jut "luxusra" is (pl. drágább, minőségibb ruhák és étkezés; szórakizás).
Viszont depressziós vagyok, néha magányosnak érzem magam, nem kifejezetten szeretem a személyiségem nagy részét önfejlesztés nélkül sem. A külsőmmel sem vagyok teljesen elégedett - dolgozom rajta rendesen, de még nem értem el azt a szintet, amivel már boldog lennék.
31N
Mérnök gyakornok, közlekedési cégnél.
Napi 8 óra hétköznapokon, 240 nettó.
Érdekes a munka, kifejezetten szeretem, megszakadni meg közel sem kell.
Azért már várom, hogy meglegyen minden szakmai vizsgám, és átkerüljek rendes státuszba, majdnem 2-szer ennyi fizuért.
Szakmai és anyagi téren elégedett vagyok, magánéletem lehetne jobb, de az is oké nagyjából.
24/F
Digitális nyomdában dolgozok, heti 5 nap 8 órában, szombatonként bónuszban bent vagyok délig ingyen.
3 munkakört töltök be, vírus miatt feketén vagyok ott, havi 100 ezernek örülhetek.
Nagyon nem vagyok elégedett, de ez van, ezt kell szeretni, jobb, mint a semmi, máshova sem vesznek fel sajnos.
21/L
Nem tudom ez miért érdekel valakit,de legyen:D
Egyetemista vagyok,mellette gyakornok egy multimál,25 órában dolgozom,nettó 180 ezret keresek.
Nem sok,de nekem gyakornokként tökéletes.
Elvesztettem a munkámat.
Ebből adódóan semmilyen bevételem nincsen.
Ku**ára elégedett vagyok az életemmel, gondolhatod :'D És akkor a magánéleti dolgoról még szó sem esett.
21 éves vagyok, fiú.
Most váltottam munkahelyet, még kicsit hiányzik a régi. De sokkal jobb fizuért váltottam, 400 felett. meglátjuk, jó döntés volt-e, minden esetre meg tudom ezzel alapozni a későbbi céljaimat, terveimet.
Nem vagyok teljesen elégedett, mert a mankakör bár lefedi egy részét annak, ami érdekel, másrészt kimerítőbb a munka és sokkal nagyobb a hajtás. De a legjobban a szenvedély az, amit remélem itt is megtalálok. (specializálódtam egy területre korábban, azzal is terveztem vállalkozni is, de közbe jött ez a lehetőség jó pénzért.)
2-3 év múlva remélem már sajátot businessemet tudom csinálni, nem multinál. Efelé hajlok az utóbbi időben, de egyelőre igyekszem itt helytállni, hogy megalapozhassam a terveimet.
Egyébként nem panaszkodom az életemmel kapcsolatban, összességében elégedett vagyok, hiszen voltam már többször kifejezetten rossz helyen, és helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!