Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki hol dolgozik,milyen munkakö...

Ki hol dolgozik,milyen munkakörben? Mennyi a netto kerested? Mennyire vagy elégedett az életeddel?

Figyelt kérdés

Hány éves és milyen nemű vagy?

Szép napot.

2021. máj. 17. 13:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Vendeglatas, havi 15 nap, atlag 250 korul (jattfuggo).
2021. máj. 17. 16:20
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Napi (hivatalosan) 8 óra munka heti 5 nap, ügyfélszolgálat/projektmenedzsment hibrid félig csoportvezető státusz, 350 nettó.

Nem vagyok elégedett az életemmel, de ez nem a munkahely miatt van jó részt - azzal annyi a gond, hogy a menedzsment néha érthetetlen döntéseket hoz, és full stresszes a munka, ill. bizonyos heteken bizony fizetetlenül túlórázom (nem várják el a menedzsmenttől, viszont rajtunk csattan, ha nem teljesítünk). A fizu OK, legalábbis kényelmesen megélek belőle, és jut "luxusra" is (pl. drágább, minőségibb ruhák és étkezés; szórakizás).

Viszont depressziós vagyok, néha magányosnak érzem magam, nem kifejezetten szeretem a személyiségem nagy részét önfejlesztés nélkül sem. A külsőmmel sem vagyok teljesen elégedett - dolgozom rajta rendesen, de még nem értem el azt a szintet, amivel már boldog lennék.

31N

2021. máj. 17. 16:37
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

Mérnök gyakornok, közlekedési cégnél.

Napi 8 óra hétköznapokon, 240 nettó.

Érdekes a munka, kifejezetten szeretem, megszakadni meg közel sem kell.

Azért már várom, hogy meglegyen minden szakmai vizsgám, és átkerüljek rendes státuszba, majdnem 2-szer ennyi fizuért.

Szakmai és anyagi téren elégedett vagyok, magánéletem lehetne jobb, de az is oké nagyjából.

24/F

2021. máj. 17. 17:50
 14/39 anonim ***** válasza:
84%

Digitális nyomdában dolgozok, heti 5 nap 8 órában, szombatonként bónuszban bent vagyok délig ingyen.

3 munkakört töltök be, vírus miatt feketén vagyok ott, havi 100 ezernek örülhetek.

Nagyon nem vagyok elégedett, de ez van, ezt kell szeretni, jobb, mint a semmi, máshova sem vesznek fel sajnos.

21/L

2021. máj. 17. 19:18
 15/39 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom ez miért érdekel valakit,de legyen:D

Egyetemista vagyok,mellette gyakornok egy multimál,25 órában dolgozom,nettó 180 ezret keresek.

Nem sok,de nekem gyakornokként tökéletes.

2021. máj. 17. 19:46
 16/39 anonim ***** válasza:
91%

Elvesztettem a munkámat.

Ebből adódóan semmilyen bevételem nincsen.

Ku**ára elégedett vagyok az életemmel, gondolhatod :'D És akkor a magánéleti dolgoról még szó sem esett.

21 éves vagyok, fiú.

2021. máj. 17. 20:34
 17/39 anonim ***** válasza:
38%
16: Akkor ne siránkozz hanem menj munkát keresni:'D
2021. máj. 18. 23:32
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
17: Szerinted mit csinálok? ^^
2021. máj. 19. 06:25
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Most váltottam munkahelyet, még kicsit hiányzik a régi. De sokkal jobb fizuért váltottam, 400 felett. meglátjuk, jó döntés volt-e, minden esetre meg tudom ezzel alapozni a későbbi céljaimat, terveimet.

Nem vagyok teljesen elégedett, mert a mankakör bár lefedi egy részét annak, ami érdekel, másrészt kimerítőbb a munka és sokkal nagyobb a hajtás. De a legjobban a szenvedély az, amit remélem itt is megtalálok. (specializálódtam egy területre korábban, azzal is terveztem vállalkozni is, de közbe jött ez a lehetőség jó pénzért.)

2-3 év múlva remélem már sajátot businessemet tudom csinálni, nem multinál. Efelé hajlok az utóbbi időben, de egyelőre igyekszem itt helytállni, hogy megalapozhassam a terveimet.

Egyébként nem panaszkodom az életemmel kapcsolatban, összességében elégedett vagyok, hiszen voltam már többször kifejezetten rossz helyen, és helyzetben.

2021. máj. 20. 23:22
 20/39 anonim ***** válasza:
23%
Egyelőre sehol, három szakmám van, és egyetemre gyűjtök. Célom egy jobb gyárba bekerülni, aztán meglépni onnan, amint lesz valami lazább vagyonvédelmi állás (pénz és értékszàllító szívesen lennék). Remélem hamarosan kezdhetek, unom az itthoni unalmas életet, de pályakezdőként elég nehéz.
2021. máj. 24. 01:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!