Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nálunk a munkahelyen a takarít...

Nálunk a munkahelyen a takarító gyakran okoskodik és néha beszól a kollégáknak. Érdemes lehet ennyiért kirúgni?

Figyelt kérdés
Többször is lehülyézte a diplomásokat, beleértve a saját háziorvosát, időszakosan beleszól a munkánkba, kiosztja a kollégákat is. Ezenfelül még Zacher Gábort is becsmérelte, mindenbe beleokoskodik, a főnöknek is osztja az észt. Mindenki ráhagyja, de mond annyira sértő dolgokat, hogy szerintem máshol ennyiért már kirúgták volna. Mit gondoltok erről?

2021. máj. 16. 18:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Anonim!

A biztonság kedvéért privátban is írtam neked, de ide is beírom, hogy nem vagy jó szövegértésből. Javaslom újra olvasd el a kérdést és a hozzátartozó magyarázatot.

Természetesen a takarítónak is lehet véleménye, de az a helyzet, hogy inkább a támadó hangneme miatt alakult ki a konfliktus...

Nem fogok csöndben maradni. Neki Nem kell játszania a vélemény diktátort.

2021. máj. 19. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Láttam, le is tiltottalak.

A véleményemhez tartom magam.

Lenne még hozzáfűznivalóm, de ostobákkal nem vitatkozom.

Lehet, hogy a takarítónőnek nincs jó természete, de azért sajnálom, hogy a kollégád.

2021. máj. 19. 23:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Én se vitatkozom ostobákkal, egyszerűen arról van szó, hogy nem kell mindig mindenkinek beszólnia az említett személynek. Több ember, aki próbaidő végén felmondott, jelezte az ezzel kapcsolatos ellenérzéseit.

Én is végeztem veled, lezártam a témát.

2021. máj. 20. 08:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Vicceljétek meg!
2021. máj. 27. 19:32
 15/15 Fingkirály ***** válasza:
85%

Én amúgy, amikor valami ilyesmi történik, mindig felajánlom az illetőnek, hogy cseréljünk.

Egyszer valami fugázó burkólógyerek kezdett el savazni, neki is mondtam, hogy hát mi ugye semmit nem csinálunk, tessék bejönni az irodába, csak három nyelven kell tudni kommunikálni, meg statisztikai függvényekkel számolni.

Akkor elbizonytalanodott, akkor közöltem vele, hogy "látod ember, te lehet, hogy így gondolod, de fordított esetben beletörne a bicskád, ellenben attól még én, hogy irodista vagyok, meglepő módon én is tudok hidegburkolni, még lehet, hogy jobban is te.

Nem azért lettél te burkoló, mert ehhez csak te értesz. Azért lettél, mert te csak ehhez értesz."

2021. jún. 15. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!