Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnök vajon tudja miért van...

A főnök vajon tudja miért van kirakva az irodámban egy „centi“ és miért húzok minden nap rajta egy strigulát? Mint a börtönben?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 10:54
1 2 3 4
 21/34 Micimacko67 ***** válasza:
Egyáltalán minek mentél oda?
2021. máj. 18. 19:33
 22/34 anonim ***** válasza:
Balu.
2021. máj. 18. 22:51
 23/34 A kérdező kommentje:

"Egyáltalán minek mentél oda?"

szerinted a jövőbe látok? szerinted tudtam ezt előre? gondolod már az állásinterjún elmondták?

2021. máj. 19. 08:59
 24/34 Micimacko67 ***** válasza:

Aha...nem látsz a jövőbe!

Akkor honnan tudod, hogy a következő munkahelyed külömb lesz?

2021. máj. 19. 09:55
 25/34 A kérdező kommentje:

"Akkor honnan tudod, hogy a következő munkahelyed külömb lesz?"

Sehonnan. Honnan tudnám? Micsoda hülye felvetés. Sehonnan nem tudom.

Ha jó maradok ha szar onnan is megyek. Eléggé egyértelmű nem?

Honnan tudom hogy a buliban frissen megismer csaj életem nője lesz vagy csak egy sokadik a sorban? Sehonnan. Majd menet közben rájövök.

2021. máj. 19. 10:21
 26/34 A kérdező kommentje:

"Akkor honnan tudod, hogy a következő munkahelyed külömb lesz?"

Ja és megkérdezem: akkor szerinted életem végéig maradnom kéne egy kupleráj munkahelyen mert nem tudhatom az utód milyen lesz?

dehogy maradok. Majd ha szar, onnan is megyek.

2021. máj. 19. 10:22
 27/34 Micimacko67 ***** válasza:

Kerdező, csak egy baráti tanács...

A munkáltatók nem igazán szeretik azokat alkalmazni, akik nagyon gyakran váltogatják a munkahelyeiket! Persze ez munkakörtől és az alkalmazás egyéb feltételeitől is függ.

Amikor én intéztem ilyen felvételiket, akkor bizony rákérdeztem a gyakori munkahely váltás okára...

2021. máj. 19. 10:49
 28/34 A kérdező kommentje:

"akkor bizony rákérdeztem a gyakori munkahely váltás okára..."

És ? kérdezz rá.én aztán mindez szarozás nélkül elmondom hogy az előző helyem CSAL és nem fizet. Mit kell ezen csodálkozni.

Megmondom hogy ez az ok.

És ebből azt is leveheti bárki, ha az új helyen is simlit látok onnan is megyek.

Újra megkérdezem: szerinted tán maradnom kéne egy teljesen nyíltan csaló munkahelyen?

2021. máj. 19. 11:28
 29/34 Micimacko67 ***** válasza:

Tőlem ott dolgozol akarsz, nekem mindegy!

Én a viselkedésedet érzem gyerekesnek...strigulakat húzogatsz...

Szerinted érdekel ez valakit? Észre sem veszik...kb annyit érsz ezzel, mint a tavalyi naptáron a légysz@r...

2021. máj. 19. 11:48
 30/34 A kérdező kommentje:

"Szerinted érdekel ez valakit? Észre sem veszik.."

Ez tévedés , észrevette akinek "szól" de rá nem kérdezett. nem vagyunk olyan viszonyban hogy a legszigorúbban vett melón kívül bármiről is beszéljünk

2021. máj. 19. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!