Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkahelyen aláírás...

Ha a munkahelyen aláírás nélkül adnak pénzt az csak feketepénz lehet?

Figyelt kérdés

Ha egy munkahelyen a bér egy részét kp-ben adják és nem is kell aláírni az átvételt, akkor az csak feketepénz lehet?

Azért erős kérdés ez mert ha a teljes szerződéses bérem utalva megkapom és ráadásként még aláírás nélkül is kapok plusz pénzt, az egy dolog.

Na de ha a szerződéses bérem nem kapom meg utalva csak részben és a bér egy részét kp-ben adják oda nulla aláírással-akkor az feketepénz?

Akkor az érdekes, mert akkor nem kaptam meg a szerződéses bérem fehéren mert csak egy része jött utalva a többi kp-ben aláírás nélküli átvétellel-

akkor tehát a szerződéses bérem egy része fekete?

2021. máj. 15. 13:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Julika jelen volt amikor átvetted a pénzt, „

És ez egy bírósági eljárásban is megállja majd a helyét a későbbiekben? Ot tnem az lesz az első kérdés hogy hol az átadást bizonyító aláírt átvételi ív? A szó elszáll, az írás az érdekes. Meg egyáltalán, miért fizet kp-ben, ha a bérlap szerint utalva a teljes összeg bankszámlára? Mondjuk ezekre a kérdésekre mit válaszol?

Meg ha ez így működik akkor miért nem fizet a világon az összes cég így bért? majd átadjuk kp-ben nulla adminisztrációval és majd „Julika“ bizonyít? Hát mennyivel egyszerűbb lenne nemde?

És ha Julika nem akar részese lenni a simlinek és azt mondja én aztán nem láttam semmit, akkor borul minden? vagy hogy?

2021. máj. 15. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Julika részese lesz, és azt mondja, hogy látta. A szemtanú elég bizonyíték.

Ha a berlap szerint a teljes összeg utalva van, akkor azt a teljes összeget át is utalják.

2021. máj. 15. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Íráskép alapján ez csak a szokásos, tegyünk fel hülye kérdéseket munkahely témában kérdező.

a'la pitványi iskola

2021. máj. 15. 16:10
 14/16 A kérdező kommentje:

"Ha a berlap szerint a teljes összeg utalva van, akkor azt a teljes összeget át is utalják."

???? a tényeket mi értelme van tagadni? a bérlap a teljes összegről szól, és nem lett elutalva. ezt vitatni nem lehetséges, ezek fekete fehér számok.

2021. máj. 15. 16:21
 15/16 A kérdező kommentje:

". A szemtanú elég bizonyíték."

Akkor alapítok egy vállalkozást senkit ki nem fizetek, de lesz egy 1 db szemtanúm aki látta hogy mindenkit kifizettem. Jó lesz így? hát ha ez elég!

2021. máj. 15. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia Balázska, mese vége.
2021. máj. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!