Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy főnököm hétvégére néha "házi feladatot" ad?

Figyelt kérdés

Így hívják a cégen belül. Ez mindenkinek többnyire feladat, múltkor pl. olyan volt, hogy találjunk ki az egyik ügyfél gagyi tablettás boros vállalkozásának valami szlogent. 10-et kellett összeírni. Máskor készítenem kellett szintén 5 logótervet. "Csak 20 perc" főnök szerint, hát a gyakorlatban sajnos nagyon nem ennyi. Ilyen után mondja, hogy "jó kis feladat volt nem?" :)

Kollégáim nem panaszkodnak miatta (amúgy én vagyok az egyetlen fiatal, ők mind 30-50 körül), sőt elég fanatikusan végzik a munkájukat. Főnök szerint jó, ha hétvégén sem esünk ki a ritmusból... hát én hétvégén pedig épp elsősorban szellemileg szeretnék elszakadni a munkától.

Mennyire normális ez? Ez az első munkahelyem, nem akarom elveszíteni. Találkozott már valaki ilyennel?

2021. máj. 11. 19:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a házi feladatok elvégzése előtt a Munka törvénykönyvének ide tartozó cikkelyeiből feleltetném :)
2021. máj. 19. 23:08
 22/22 A kérdező kommentje:
18: amúgy ez igaz, meg foglkozom is vele. De ezt nem egy főnök elvárásai mentén szeretném tenni és nem kötelező jelleggel.
2021. máj. 20. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!