Miért van ennyire kiélezve a figyelme a viselkedésemre, kinézetemre?
Nő vagyok, az illető férfi, és zavar az, hogy a közelemben mindig azt lesi, hogy mit csinálok. Még amikor azt hinném, hogy nem figyel, kiderül, hogy mégis figyelt végig. Példák: Megjegyzi a kollégámnak, hogy valami fura van az államon, az meg szól neki, hogy csak a maszkot húztam le, amíg iszom. (Ugyanis nem lát túl jól szemüveg nélkül.) Én pedig végig abban a tudatban ültem a gépem előtt, hogy egymással beszélgetnek, és nem engem figyel közben, mivel csak egy-egy pillantást vetett rám.
Másik példa: Ha semlegesen visszaköszönök neki, akkor halkan elkezd magában szitkozódni. Ha viszont jobb kedvem van, és kifejezetten kedves hangon reagálok, akkor egyből fülig ér a szája, és nevet. (Tudom hogyan hangzik ez.) Múltkor egy másik kollégának szitkozódott valamit velem kapcsolatban, amiből csak a nevemet hallottam ki, a kolléga pedig hangosan leteremtette, hogy hagyjon már engem, minek figyeli ennyire, hogy szólok oda, mit csinálok?!
Továbbá elég gyakran kibeszél engem másoknak, csak konkrétumokat nem tudok, hogy vajon miről.
Nem volt köztünk semmi, jóformán alig beszélünk. Szerintetek ki akar rúgatni? Irigyel valamiért? Nem egy nőies területen dolgozok, innen a feltételezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!