Nem unalmas annak az embernek az élete, aki az egész aktív pályáját egyetlen munkahelyen tölti?
9, pontosan, ahogy a kérdező is mondja válthat iskolát, tanárokból amúgy is hiány van, szóval sok másik iskolába felvennék. És akkor kipróbálja magát új környezetben, meg új emberek között.
A kérdésben az volt, hogy "aki az egész aktív pályáját egyetlen munkahelyen tölti", nem "egyetlen munkában".
Nem tom, én aktív vagyok, még nem léptem bele a "nem aktív" korba, de már most unom. Allami szféra, többet nem mondanék erről.
De stabil, jó a fizu, a fitalos kemény maggal jó dolgozni, a többi szocialzmusban nevelkedett már nyugdíj közeli, majd kipotyognak.
Abban reménykedek, hogy talán kormányváltásnál lefejezések lesznek és kissé felkavarják az iszapot, megváltoznak a lapok.
En szeretem a munkamat 6 eve dolgozok kutyakozmetikuskent. Vannak nehezebb napok amikor minden kutya hisztis es az 5.nel mar legszivesebben haza mennek. De veszek egy nagy levegot es folytatom. Vannak lelkileg megterhelo napok mikor rossz allapotu, vagy eppen nagyon oreg kutyusokat kell rendbe rakni.
Unalmasnak sosem unalmas egy nap sem, de mint mindenhol vannak ilyen hulye napok :D
Nem valtanek masra semmi penzert.
Egy kolleganom van aki a fonokom is egyben. Alapjaraton jol kijovunk nincs gond.
Jol fizet.
Itt 4 eve vagyok.
Viszont azert o joval idosebb mint en.
Neha azert vagynek hogy fiatalabb kollegaim legyenek, akikkel akar el lehet jarni erre arra stb. Meg masabb temaju beszelgetesek lennenek munka kozben stb.
De ezt se allando jelleggel erzem. Csak neha hogy jo lenne egy masabb legkor, persze a szakma maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!