Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnökként mit reagálnál rá ?

Főnökként mit reagálnál rá ?

Figyelt kérdés

Raktárosok vagyunk

1 éve nálunk dolgozik egy csajszi 25N, azt vettük észre,hogy nem nagyon keresi a mi társaságunkat,nem jön oda beszélgetni, az utóbbi hónapokban 2 férfivel is megtalálta a közös hangot,mindegyik 50-60 évesek.

Szerintetek, nem fura,egy 25 evést,egy 60 éves férfival mászkálni, beszélgetni ?!.

Péntek a főnökhelyettese megjegyzést tett,hogy sokat látják xy

Válasza az volt,hogy csak kollégák ,nem kell irigykedni

Szemet szúrna nektek mit főnök ha ilyet látnátok

2021. máj. 1. 11:26
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
52%

Vicc:

A kérdés alanya 2 hónap múlva a kövvetkező kérdést írja ki:

Munkahelyemen miért közösítenek ki a nők? Introvertált személyiség vagyok, a kolléganők nem hagynak élni. Mindig is jobban tudtam kijönni a férfiakkal, most is csak két idősebb férfi ért meg. Szerintetek váltsak?

25/N

2021. máj. 2. 16:14
 42/47 anonim ***** válasza:
73%

Aztán miről beszélgessen ilyen hozzáképest vénasszonyokkal?

Milyen pörköltet rottyantottatok a hétvégén a zuratoknak?

Vagy, Juci mé van még a Bélával?

Vagy, a Mari mindig fodrászhoz jár? Miből?

Vagy, a gyerek milyen szép otthon?

Mit érdekel egy fiatal nőt a pletykás, rosszindulatú munkahelyi tyúkok eszmecserélése? He?

2021. máj. 2. 17:34
 43/47 A kérdező kommentje:

Hát jó

Bocsánat,lehet úgy tűnt,hogy rosszindulatú vagyok,csak számomra fura

41 nem értem mit beszélsz

2021. máj. 2. 18:05
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Te 25 évesen a 45 éves nők társaságát kerested? Nem hinném. A munkahelyen tény, hogy nem lehet őket maximálisan elkerülni, de ettől még nem gondolnám, hogy veletek kéne traccspartiznia, mert ti ezt tartjátok normálisnak. Nincs ebben semmi fura kérdező. Nem vagytok szimpatikusak neki, így nem foglalkozik veletek. Ez van.

Elárulom neked, hogy az én munkahelyem is tele van a korodbeli nőkkel, én is már 40 feletti vagyok. Ennek ellenére mégsem vágyok a társaságukra. Teli vannak rosszindulattal, életuntsággal, és az s legnagyobb élvezetük, hogy másokon köszörülik a nyelvüket, ahogyan te is meg a kollégáid is.

Egyébként lehet az a 60 éves vénember köröket ver rátok agyilag, intelligencia terén(fogalmazásod alapján elképzelhető). Ezért is töltheti inkább vele az idejét.

2021. máj. 2. 18:20
 45/47 anonim ***** válasza:

A főnök? Mit reagál?

Kell rá reagálni? Le van írva a szerződésben, hogy nem beszélhetne velük?

2021. máj. 4. 05:10
 46/47 A kérdező kommentje:
Nincsen
2021. máj. 4. 06:35
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt dohányoznak, akkor értem miért a közös hang.Próbálkozzatok a csajnál ismerkedni.Sok minden kiderülne róla.Lehet nincs igazi apja.Ne lepődj meg semmin a mai világban.Van olyan ismerős, aki 31 évvel idősebb férjet választott. Miért? Amíg a férfi otthon van mert nyugdíjas, tud vigyázni a gyerekekre.Sokkal nyugodtabb mint egy fiatal férfi.Olyan apa típus. Van akinek ez jön be.De inkább az ilyen korúak biztos egzisztenciával rendelkeznek és nem termeltek gyermektartással stb.Az meg büszkeség nekik,ha fiatal lányt hódíthattak meg.
2021. máj. 4. 07:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!