Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnökként mit reagálnál rá ?

Főnökként mit reagálnál rá ?

Figyelt kérdés

Raktárosok vagyunk

1 éve nálunk dolgozik egy csajszi 25N, azt vettük észre,hogy nem nagyon keresi a mi társaságunkat,nem jön oda beszélgetni, az utóbbi hónapokban 2 férfivel is megtalálta a közös hangot,mindegyik 50-60 évesek.

Szerintetek, nem fura,egy 25 evést,egy 60 éves férfival mászkálni, beszélgetni ?!.

Péntek a főnökhelyettese megjegyzést tett,hogy sokat látják xy

Válasza az volt,hogy csak kollégák ,nem kell irigykedni

Szemet szúrna nektek mit főnök ha ilyet látnátok

2021. máj. 1. 11:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

"Szeirntem elég gáz,hogy egy nővel sem tud beszélgetni ez a lány"

Őszintén, nem csodálom, ezeket a kommenjeidet látva. Most én is olyan társaságban vagyok (nappali felnőtt képzés osztályközössége), ahol a nők helyett inkább két férfivel találtam meg a közös hangot, mert a korombeli lányok ott hasonlóan rosszindulatúak. Rám is furán néznek hogy mit akarok a pasiktól.

Leginkább semmit. Ők beszélgessenek csak arról hogy egy pasi 180 felett jó, hogy milyen igénytelen vagyok melegítőben, és mennyire gázul viselkedem. Nem érdekel.

Pont ez az élet lényege, amit a kerdésedben említett lány csinál: megtalálni azokat az embereket, akikkel jól elvagy, és le💩ni hogy mit "kéne" vagy mit "illik".

És pont ettől lesz megkeseredett valaki amit te csinálsz: mások eletével foglalkozol, ismeretlenül bírálod, (némi irigységet is érzek de arra nem esküdnék meg), és előfeltételezel róla alaptalan rossz dolgokat. Tegyük fel, az van amire gondolsz, az idős pasik társaságát azért keresi mert rüfke. És? Más szexuális eletéhez, kapcsolataihoz nincs közöd, és kutya kötelességed tiszteletben tartani más ember vágyait és tetteit, ha azzal neked (vagy másnak) nem árt.

20N

2021. máj. 1. 15:01
 22/47 A kérdező kommentje:

Csaj nem könnyű veru,nem is viselkedik úgy,csak mégis

Milyen érdekes,hogy még a Főnökot és a helyettest is zavarja ,hogy folyton a nyakukon lóg, együtt látják

2021. máj. 1. 15:57
 23/47 A kérdező kommentje:

Helyette kérdőre vonta,hogy sokat látják vele

Válasza az volt,hogy csak kollégák és irigyek

2021. máj. 1. 15:59
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Azok után amit itt előadtál én azon csodálkozom hogy egyáltalán van még ember a földön aki veled szóba áll. Egy ilyen nővel az időjárásról sem beszélgetnék.
2021. máj. 1. 16:03
 25/47 A kérdező kommentje:

Többi kolléganővel nagyon jól elvagyunk köszönöm

Csak ő különcködik

Ők is hasonlóan gondolkodnak és hasonlóan látják a dolgokat mint én,ugyan az a véleményünk

Nem értem itt miért keltek védelemre a lány

2021. máj. 1. 16:06
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Szóval hozzád hasonló kis szarkavaró pletykagépek. Csodálatos egy munkahely lehet. :D
2021. máj. 1. 16:09
 27/47 A kérdező kommentje:

Ki vagy te itt 26,hogy engem bírjál

Tiszteletet kérem tiszteletet 45+ éves vagyok,kijár

Igen a többi kollegina is 45-50-60 évesek

Ő az egyedüli fiatal

2021. máj. 1. 16:18
 28/47 A kérdező kommentje:
Nők szeretnek pletykázni, ez bennünk van
2021. máj. 1. 16:21
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyre inkább az a benyomásom, hogy troll kérdésről van szó.
2021. máj. 1. 16:21
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

És te ki vagy, hogy a fiatal kolléganőt bíráld? Látod ezért nem beszélget veletek. :) Azt hiszitek, hogy a kor egy tiszteletre méltó dolog. Pedig soha nem volt az. Nincs mit tisztelnem benned, mert 45 éves létedre egy szarkavaró 15 éves tinilány szintjén vagy.

Ahelyett hogy magatokba néznétek, hogy vajon miért nem akar veletek beszélni az volt az első hogy gyorsan idejöttél pletykálni, hogy irgum burgum mit képzel magáról hogy 25 évesen nem áll velem szóba, tisztelnie kellene hisz idősebb vagyok nála.

Ja és hogy főnökként ehhez mit szólnék? Téged például kirúgnálak, mert ilyen szarkavaró légkörre nincs szükségem.

2021. máj. 1. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!