Főnökként mit reagálnál rá ?
Raktárosok vagyunk
1 éve nálunk dolgozik egy csajszi 25N, azt vettük észre,hogy nem nagyon keresi a mi társaságunkat,nem jön oda beszélgetni, az utóbbi hónapokban 2 férfivel is megtalálta a közös hangot,mindegyik 50-60 évesek.
Szerintetek, nem fura,egy 25 evést,egy 60 éves férfival mászkálni, beszélgetni ?!.
Péntek a főnökhelyettese megjegyzést tett,hogy sokat látják xy
Válasza az volt,hogy csak kollégák ,nem kell irigykedni
Szemet szúrna nektek mit főnök ha ilyet látnátok
Az gáz, hogy munkaidőben cseverészik, nem az, hogy kivel.
Amúgy valamilyen szinten igaza van a kérdezőnek. Nem árt, ha az ember fia-lánya jóban van a közvetlen munkatársaival. Bármikor kellhet neki segítség, nem biztos 6, hogy a 60 +-os pasi fog neki besegíteni.
Hát jól van
Látom itt sok a rosszindulat
Mi az,hogy a saját fajtáddal, saját nemedből nem bírsz beszélgetni
Látod, idejöttél pletykálni, lehordani a kolléganődet amiért nem száll be a pletykapartitokba és te beszélsz rosszindulatról. Olyanokkal én sem bírok beszélgetni akik legnagyobb problémája hogy valaki mással miért állok szóba és vele nem és véletlenül sem feltételezi hogy nem az én defektem hanem az övé. Ez független attól hogy mi van a lába között.
Egyébként kedves hölgyeim! Tetszik már érteni hogy miért dolgozik bárki szívesebben 20 férfival mint 3 nővel?
Ez mégis miért lenne pletya,amikor mindenki látta,hogy ebédszünetben elmaszkálnak és munkaidő végén 15 percre is beszélnek
Ez a valóság ezt mindenki látja
Ezért jegyezte meg a főnök helyettese,hogy sokszor látják együtt
"Mi az,hogy a saját fajtáddal, saját nemedből nem bírsz beszélgetni"
1.Tanulj meg normálisan írni, fogalmazni pletykálás helyett. Ez jelenleg nem megy. Pletykálás, mások életének kivesézése helyett inkább erre kellene koncentrálnod.
2 Szégyellem, hogy a saját nememben ilyen rosszindulatú, agy nélküli lények vannak, mint te is.
3.A lányt nem érdekli a magadfajta bszatlan(nem szeretem ezt írni, de rád illik), vénülő pnák pletykálása.
4.Tisztelet annak jár, aki megérdemli. A korod nem ad indokot rá.
46/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!