Van olyan szakma az életedben, amiről nincs papírod, de értesz hozzá, emellett alkalmazod a munkahelyen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:09
11/14 Sunshinedoll válasza:
Az én szakmámat, ami jelenleg a munkám is, sehol nem tanítják, nemzetközi képzésekre járunk meg gyakorlat útján lehet elsajátítani, nyilván a tréningekről van oklevelem, de magáról a szakmáról nincs, és nincs is erre lehetőség sehol a világon.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, annak számít-e, de közel 20 millió Ft-ot nyertem az elmúlt 3 évben a munkahelyemnek pályázatírással úgy, hogy soha nem tanultam pályázatot írni. Aki leosztotta rám a feladatot, cserébe mobbingol évek óta és ott aláz meg, ahol csak tud, szóval marhára megérte.
13/14 anonim válasza:
Bolti eladás, pénztárgépkezelés, kasszázás egy könyvesboltban.
Sosem tanultam semmilyen képzésen, nincs róla hivatalos papírom. Amikor felvettek a munkahelyre, akkor betanítottak rá és 1-2 hét után már magabiztosan ment egyedül is. Ezt a szintet pedig azóta is tartom.
14/14 anonim válasza:
Webfejlesztőként dolgozom, amit csak úgy hobbiból tanultam meg itthon. A mai napig nagyon szívesen fejlődöm benne. Abszolút élvezem az újabbnál újabb kihívásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!