"„Maszk nélkül, egymásra borulva ünnepelni – ez a negyedik hullám bölcsője”„ így lenne valóban?
Csak a propaganda, a politika és az agymosás szerint. Valójában meg úgyis minden úgy lesz, ahogy a nagyhatalmak már a tervben leírták.
Mai cikk szalagcíme szerint Bill Gates kijelentette, hogy jövőre már minden oké lesz. Tehát még ez az év katasztrófa marad.
Lesz itt még 20. hullám is, mert ez van előírva és nem azért, mert pl. nem hordunk maszkot.
"minek vennénk példát gazdag országról"
mert templom egere pusztaország vagyunk.
Ha az emberek nem lennenek agyatlanok, akkor sokkal tobb minden nyitva maradhatott volna, de ok ilyenek. Kuss a neved vagy leszarok mindent. Semmi atmenet.
India lesz, ha igy folytatjak a magyarok. Szar ugy.
"India lesz, ha igy folytatjak a magyarok. Szar ugy."
Aha...Eddig arrol volt szó hogy Olaszország lesz, aztán spanyolország, aztán Anglia, aztán Brazília... most India lesz. Aztán majd az 1483. hullában meg mi leszünk a Szváziföld. Oké.
Őszintén... Mi, felelőtlen barmok, a kijárási tilalom, és a kocsmazár alatt is buliztunk a haverjainkkal, sőt, én a bezárt kocsmákban is többször iszogattam ;)
Nagyrészt szerintem ugyanez a réteg ment ki tobzódni, nem azok, akik eddig is szépen megültek a seggükön.
Illetve, én és a felelőtlen barom haverjaim továbbra is csak egymással találkozgatunk. Nem csókolgatom össze a nagymamát (pedig már be lett oltva Pfizerrel), mások nagymamáját főleg sem, nem lihegek senki nyakába a tescoban, felveszem szépen a maszkot a lépcsőházban. Pontosan úgy élek, ahogy az elmúlt fél évben. Pont annyira szarok bele, és pont annyira tartok be mindent. Csak ez most a panel kilencedikről, meg a "dörömbölj a vasajtón, ha itt vagy, nyitva a kocsma, csak zárt ajtók mögött"-ből kikerült az utcára, ahol látják az emberek.
Amúgy meg tisztán emlékszem, hogy tavaly nyár elején is ez volt, pedig akkor egy hétfői nap nyitottak a teraszok, mégse lehetett leejteni egy tűt sem a Körúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!