Miért január ötödikével dobáloznak az iskola nyitásra, amikor január negyedikén kezdődne?
#1 Igen, igazad lehet. Furának találtam, hogy sok kérdés alatt többször is ötödikét írtak. Olyan dolog jutott még az eszembe, hogy Ők esetleg később kezdenek, mert kiadják a negyedikét is.
#2 Senki nem jelentett be olyat, hogy januártól nem lesz jelenléti iskola, így jelen pillanatban valótlan dolgot állítasz.
"2 Senki nem jelentett be olyat, hogy januártól nem lesz jelenléti iskola, így jelen pillanatban valótlan dolgot állítasz
mint ahogy azt se jelentette be előre senki hogy őszi szünet után középiskolai leállás lesz mégis akinek szikra agya volt már szeptemberben ezt jósolta.... nem kell ide jósgömb csak ELEMI JÓZAN ÉSZ!
ha valakinek ennyi sincs: Duna.
De ha már ennyire azon szőrözünk mit hirdettek ki akkor tessék: a veszélyhelyzet feb 8-ig tart, de a korlátozásoknak így az iskolazárnak is dec 11-én 23.59h-kor VÉGE.
Vagyis ne szarakodjunk hogy jan 4 vagy 5!!
Dec 11 -én vége a sulizárnak, az péntek épp, vagyis dec 14-én hétfőn reggel 8.00kor nyit az összes suli.
Na tessék. Ez a HIVATALOS.
ellenvetés?
Nem az idei nyitásról szólt a kérdés. A szünet utániról...
Amúgy gyakorlatis hetem lesz a tizennegyedikei héten, ígyis úgyis kellene mennem (és még sok embernek). Így az nem érinti, csak a januári...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!