Mi számít normális fizetésnek szerinted? Mi az az összeg amiből meg tudsz élni,félre is tudsz rakni? Milyen munkarendben és hány órát dolgozol?
Te megyében mi számít normális fizetésnek amiből meg tudsz élni,félre is tudsz rakni?
Melyik megyében élsz?
Mivel foglalkozol eredetileg?
Mennyi a netto fizetésed?
Mennyire nehéz vagy könnyű a munkád? (Minnél részletesebben írod le annál jobban megértem)
Aki szeretné az nyugodtan megírhatja hány éves és milyen nemű?
Lehetséges hogy valakinek furcsák ezek a kérdések,de kíváncsi lennék arra hogy mi a magyar valóság?
Szép napot! 🙂
Vidéken élek, de budapesti cégnél dolgozok tesztelőként. Főként otthonról dolgozok, néha bemegyek az irodába. Informatikát tanultam egyetemen és ezzel is foglalkozok.
25/F
Bruttó 1.5 milliót kapok alkalmazottként, mást nem jár a fizun kívül. ~3 év tapasztalatom van a szakmában
Elég sokat kell hozzá tanulni nem egyik napról a másikra betanulós munka, de én élvezem.
Online marketing
-előző helyemen ahol váltottam 280 nettó volt, utána 325
- az új helyen nettó 430-at kapok
Budapest. Az új jelenleg irgalmatlan nehéz és leterhelő.. nem is szeretem annyira, másabb mint az előző...
Igazából 300-350-el már ellennék, ha nyugalom lenne (most nincs, itt többször sztesszes és darálás van).
Párom 350-et kap.
Szoftvermérnökként dolgozom budapesti multiban, jelenleg home office-ban.
Nettó fizetés bónusztól függ, tavalyi évben ez nagyjából 900K volt, de azóta emeltek és mindennel együtt kb. 1.1M nettó havonta jelenleg.
Olyan szempontból nehéz a munka, hogy legtöbbször új dolgokat kell tanulni és megérteni, illetve kellett egyetemet végeztem és sokat tanulni. Ellenben nem ez az a pálya, amit szívesen csinálnék az életemben, inkább csak a fizetés motivál..
25/F
Észak-Magyarország, mérnöki munka, 250 000, 10 évnyi egyetem, BSc, MSc és szakmérnöki végzettség (plusz egy PhD képzés folyamatban) után. Nálunk az átlagbérek nettó 2-300 000 Ft körül mozognak, ha középvezető pozíció, akkor 400 körül, efelett már 7 számjegyű.
Alapvetően elégedett vagyok a béremmel, a munkakörülményekkel kevésbé, mivel egy budapesti teleppel vagyunk összekötve, ahol ugyanannyi munkáért jóval nagyobb megbecsülés, több fizetés és rengeteg extra jár (mondjuk Pesten drágább az albi). Durván nagy a kontraszt, mintha nem is egy cég lenne a kettő...
#27-es vagyok.
Ahogy latom az, aki 250K-t keres, kapja a plusz pontokat, en pedig le vagyok pontozva. Nem teljesen ertem a korrelaciot. Kisegitenetek kerlek, hogy miert nem tartottatok hasznosnak a valaszom?
Ezentúl a "Bulikázni akarok egész életembe" típusú kérdésekhez elég lesz belinkelni ezt a topikot. :)
Szabadúszó író, zenész, Bp., nagy átlagban nettó 1m/hó körül a családi kassza, de nagyon hektikus, járványban pedig rémálom. Saját lakás jó helyen, bár mi már felnőttként elbuktuk egyszer a vagyonunk felét 2008-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!