Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi számít normális fizetésnek...

Mi számít normális fizetésnek szerinted? Mi az az összeg amiből meg tudsz élni,félre is tudsz rakni? Milyen munkarendben és hány órát dolgozol?

Figyelt kérdés

Te megyében mi számít normális fizetésnek amiből meg tudsz élni,félre is tudsz rakni?

Melyik megyében élsz?

Mivel foglalkozol eredetileg?

Mennyi a netto fizetésed?

Mennyire nehéz vagy könnyű a munkád? (Minnél részletesebben írod le annál jobban megértem)

Aki szeretné az nyugodtan megírhatja hány éves és milyen nemű?

Lehetséges hogy valakinek furcsák ezek a kérdések,de kíváncsi lennék arra hogy mi a magyar valóság?

Szép napot! 🙂

2021. ápr. 25. 03:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Tesztelő vagyok, nettó 300 körül keresek, de úgy, hogy van egy plusz munkám is, Budapesten élek saját lakásomban. Nekem ez már kényelmes, megtakarításokra is jut, de kevesebb pénzből is tudtam spórolni, viszont most már nem szívesen dolgoznék kevesebbért, csak ha nagyon muszáj lenne. Már nincs hitelem, volt.
2021. ápr. 25. 08:23
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ hol, milyen életcélokkal, tervekkel.

Nekem a nettó 500k nem elég ahhoz, hogy olyan tempóban haladjak előre az életemben, ahogy elképzelem. Igaz nekem elég költséges terveim vannak.

2021. ápr. 25. 10:27
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs lakásom, így az álom havi nettó 800 000 forint lenne,amiből össze tudnék gyűjteni egy önerőt még belátható időn belül, nem pedig nyugdíjazásomra. De persze ez csak álom, mivel nincs olyan végzéttségem, amivel ennyit megkereshetnék a való életben. :')
2021. ápr. 25. 11:18
 14/37 anonim ***** válasza:
94%

Amikor Magyarországon éltem akkor havi 170000 körül kerestem, elektromos kapcsolószekrényeket építettem, huzaloztam, telepítettem. A munkámat nagyon szerettem, nem volt stresszes, a főnököm nagyon jó fej volt és humánus, a kollégák is rendben voltak. Ez Békésmegyében volt. Évi minimum nettó 13x250k(300-al már teljesen elégedett lettem volna) kellett volna ahhoz, hogy maradjak. Mellette akkor elkezdtem volna vállalkozni is és így semmiben nem szenvedtem volna hiányt.

Mivel erre a keresetre semmi esélyem sem volt, már több min 4 éve külfüldön élek. Jelenleg tehergépkocsisöfőr és kertészeti munkás vagyok. Baszott nehéz, sokszor mindenem fáj. Munkaidő ritkán fix, néha hétvégén, néha este is van ez-az. Ha esik az eső akkor a túlórákból levonják és otthon maradok. Van nem egy-két baj ezzel a hellyel, két éve vagyok itt, ez a szezon lesz az utolsó. Évi 14x1600 a keresetem, plusz adóbevalláskor kb. 400-500 Euró jön vissza. Spórolni és élni is tudok belőle, de 1800 körül lenne jó, mert akkor kocsira is simán futná. Most azért nem futja, mert lakáshoz önerőre gyűjtök.

2021. ápr. 25. 12:19
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Budapest, IT projekt manager (eredetileg programozó,) 35/F, nettó 700 körül, kb. a felét félreteszem. A meló alapvetően nem nehéz, de néha elég stresszes, illetve a terhelés nagyon ingadozó.
2021. ápr. 25. 12:49
 16/37 anonim ***** válasza:
93%

A kereskedelemben dolgozom (eladó) plusz mellette csinálom a szobafestő sulit és majd abban a szakmában helyezkednék el.

Egy multinál vagyok. 8 órás, bejelentett, havi 160-170 nettó. Néha nagyon kevésnek érzem a fizut mert a legtöbbször 100 felé kell szakadnom az üzletben és olyan emberek társaságát elviselnem (mind kolléga, mind vásárló) akiket melóhelyen kívűl nem tűrnék el. Plusz van benne egy kicsi stressz is. Olyan havi 200-220 nettót el tudnék viselni plusz még férre is tudnék tenni belőle. Ebből nem tudok.

2021. ápr. 25. 13:10
 17/37 anonim ***** válasza:
96%
Istenem emberek, az ápoló vagyok. Nem akarok "negatívoskodni", de annyira elkeserítő olvasni, hogy sokan 160ezerből élnek, és rommá dolgozzák magukat. ☹️ Lehet azt mondani, hogy miért nem tanultál, stb., de ezekre az emberekre ugyanúgy szükség van. Miért nem érdemel meg az eladó, legalább 200ezret? Anyukám is boltban dolgozik, annyira szomorú vagyok, amikor ránézek a lábaira amik mindig duzzadtak a rengeteg munkától. Az elkeseredettség az arcán fizetéskor , még rosszabb. Nem hogy többet keresne, még kevesebbet. Lassan az eü. dolgozó is itt tart, a pletykákkal ellentétben. Kitartást!
2021. ápr. 26. 09:03
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

Én egy banknál dolgozom, mint telefonos ügyfélszolgálatos, Budapesten. 270-290 (vagy afölött) szokott lenni a fizetésem. Még így sem könnyű, mert egyedül tartok fenn egy albérletet, és mert nem szeretem a munkámat. Néha eljátszom a gondolattal, hogy felmondok, és kezdek valami - szinte bármi - máshoz, de frusztrálna, ha nem tudnék félrerakni. Havonta minimum 30.000-et elteszek úgy, mintha nem is létezne. Arra, amire vágyom (önerő egy saját lakáshoz) sosem lesz elég (még úgy sem, hogy tényleg nem nyúlok hozzá, és jobb hónapokban többet félre szoktam rakni), de legalább van egy biztonsági tartalékom, ha bármi történne.

Nincsenek - olyan - nagy igényeim, már fix 350.000-ből is meg tudnék úgy élni, hogy félrerakjak annyit, amiből el lehet indulni, ha egyszer mégis úgy alakulna. De nyugodtabb, kevesebbet fizető munkát is szívesen vállalnék, ha biztos meglenne belőle a 250.000 havonta.

(Maga a munkarend egyébként tökéletes, 8 óra két műszakban, és nagyon szerethető a munkahely, de én ennél jóval antiszociálisabb és érzékenyebb vagyok, nem nekem való egyszerűen. Ennek ellenére hálás vagyok, hogy ilyen körülmények között és ilyen emberséges helyen dolgozhatok, bármiféle végzettség hiánya ellenére jó fizetéssel.)

2021. ápr. 27. 19:59
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 180-at keresek. Irodai munka, amit amúgy szeretek csinálni! Egyedül dolgozok az irodában. Persze vannak lazább napok, de az utóbbi időben rengeteg a munka. Turizmus diplomám van, de mire elkezdhettem volna benne dolgozni, annyi lett a turizmusnak a vírus miatt, így muszáj voltam mást nézni. Vírus előtt meg túljelentkezés volt ezekre az állásokra... Szüleimmel élek még, gyűjtögetek,spórolok, hogy jövőre végre összeköltözhessek a párommal. Idénre terveztük, de mivel neki se volt itt munkája, kénytelen volt elmenni kamionozni.

Én már nettó 250-nek is örülnék, megmondom őszintén.

Szabolcs megye.

És én is elkeseredve olvasom, hogy mások is ilyen keveset keresnek. Nagyon sajnálom! ☹

2021. máj. 8. 13:55
 20/37 anonim ***** válasza:
22%
#17: De megérdemelne, aztán a gazdaság igazodna ehhez a vérszínvonalhoz, és ugyanott lenne hó végén, és lehetne sírni, hogy miért nem 250k
2021. máj. 8. 17:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!