Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minkahelykeresésnél ha nem...

Minkahelykeresésnél ha nem mondom meg, akkor nem fog kiderülni, hogy járok pszichiáterhez, ugye?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 16:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most akkor mire számítsak? Interjún nem fog eljönni ez oké. Orvosi alkalmassági vizsgálat ilyen szakmánál is van? Akkor azon annyit mondjak, hogy jártam pszichiáterhez? És akkor megkérdezik miért, akkor meg kell mondanom a diagnózist? Utána nem hiszem, hogy alkalmazni fognak, vagy ez nem kizáró ok? De azt nem akarom, hogy sehova ne vegyenek fel, és ne legyen munkám.
2021. ápr. 24. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kordában van tartva, és nem befolyásolja a munkádat, akkor attól még alkalmas lehetsz.
2021. ápr. 24. 20:04
 13/18 A kérdező kommentje:
Okés
2021. ápr. 24. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden szakmanal van orvosi alkalmassági. Konkrétan mi a bajod?
2021. ápr. 24. 20:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom konkrétan, mert utoljára covid előtt voltam. Kevert személyiségzavar, de semmi terápiára nem járok, azt mondták kiadják a receptet, hogy a háziorvos felírja. Gyógyszernek nyugtatót írtak (xanax). Szerintem nem foglalkoznak vele, csak adtak valamit. Esetleg a pszichiátertől lehet igazolást kérni, hogy alkalmas vagyok a munkára?
2021. ápr. 24. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Jahm, beszélj azzal, aki diagnosztizálta. Mondd el neki, hogy szeretnél majd dolgozni, és hogy szeretnéd magad lebiztosítani, hogy ne okozzon ez gondot.

Illetve keress fel egy olyan orvost, aki alkalmassági vizsgálatot csinál, mondd el neki, hogy ez van, mit kell tenned azért, hogy ez ne okozzon gondot.

Bármit mondanak itt, az a biztos, ha az orvos mondja. De valószínüleg, ha mindent megteszel, hogy kordában tartsd a betegséged, és nincsenek tüneteid, akkor nem lesz gond.

2021. ápr. 24. 20:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. :)
2021. ápr. 24. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Személyiségzavarom van, gyógyszert is szedek, de még sehol se vallottam be munkaalkalmasságin és nem is volt belőle gond, nem derült ki. Nyilván skizofrénként nem mennék buszsofőrnek, de ez nem az a kategória.
2021. ápr. 24. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!