Van még itt olyan aki nem dolgozik? És munkások, miért ciki szerintetek ha valaki nem dolgozik?
"Én sem dolgozok, eltartanak a szüleim. Tanuló vagyok."
Ezzel semmi gond nincs, nem is erről szólt a kérdés. Mi nem voltunk gazdagok, de amíg tanultam, eltartottak.
"Egyébként mivel jobb az, hogy elköltöd az összes pénzed, mint az, hogy eleve nincs?"
Első látásra semmivel. Kicsit azért jobb, mert valahol el kell kezdeni, aztán majd az élet is alakul valahogy. Ha megpróbálsz valamit, abból kialakulhat valami jo dolog is. A semmiből meg nem lesz semmi.
De miért kéne elköltöznöd azért mert dolgozni kezdesz?
Ha 20km-en belül nincs munka, akkor keress tovább. Én 40km-rel arrébb járok dolgozni minden nap, busszal. És én sem cégigazgató vagyok. :)
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
"Költözzek be egy városba és menjek dobozt pakolni valamelyik Pennybe?"
Őőő, igen???
Ha cserébe viszed a háztartást, minden egyebet ami az idődből, energiádból kitelik, tehát nem döglesz otthon, önsajnálatba merülve, akkor ez a ti megegyezésetek kérdése, amihez senkinek nincs köze.
De ha még ennyit se teszel meg, az tényleg gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!