Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van még itt olyan aki nem...

Van még itt olyan aki nem dolgozik? És munkások, miért ciki szerintetek ha valaki nem dolgozik?

Figyelt kérdés
Én csak a fejmosást kapom az oldalon, ha el merem mondani hogy nem dolgozok. De ha nincs mit dolgoznom, mert megszűnt már a munkahelyem és 20 km-es körzetben sem vesznek fel sehová akkor mit dolgozzak? Álljak fejre? Költözzek be egy városba és menjek dobozt pakolni valamelyik Pennybe? Mindig csak a megvetés van az emberektől és a lenézés. Itthon dolgozok eleget, a családnak segítek, sokszor eltelnek napok, úgy hogy észre sem veszem. Mit tegyek még egyebet? Élősködő vagyok, mert anyámék nem dobnak ki, ha nincs hová mennem?

2021. ápr. 22. 11:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem dolgozok, eltartanak a szüleim. Tanuló vagyok."

Ezzel semmi gond nincs, nem is erről szólt a kérdés. Mi nem voltunk gazdagok, de amíg tanultam, eltartottak.

"Egyébként mivel jobb az, hogy elköltöd az összes pénzed, mint az, hogy eleve nincs?"

Első látásra semmivel. Kicsit azért jobb, mert valahol el kell kezdeni, aztán majd az élet is alakul valahogy. Ha megpróbálsz valamit, abból kialakulhat valami jo dolog is. A semmiből meg nem lesz semmi.

2021. ápr. 22. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De miért kéne elköltöznöd azért mert dolgozni kezdesz?

Ha 20km-en belül nincs munka, akkor keress tovább. Én 40km-rel arrébb járok dolgozni minden nap, busszal. És én sem cégigazgató vagyok. :)

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

2021. ápr. 22. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

"Költözzek be egy városba és menjek dobozt pakolni valamelyik Pennybe?"

Őőő, igen???

2021. ápr. 22. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha cserébe viszed a háztartást, minden egyebet ami az idődből, energiádból kitelik, tehát nem döglesz otthon, önsajnálatba merülve, akkor ez a ti megegyezésetek kérdése, amihez senkinek nincs köze.

De ha még ennyit se teszel meg, az tényleg gáz

2021. ápr. 22. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
én ittholrol dolgozok havi 340k-t keresek meg és abbol 50k-t szüleimnek adok!Bevásárolok ha kell és elintézem az itthoni dolgaimat!Te is tudnál otthonrol dolgozni szerintem! 24/F
2021. ápr. 22. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Szánalmas
2021. máj. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!