Van még itt olyan aki nem dolgozik? És munkások, miért ciki szerintetek ha valaki nem dolgozik?
Figyelt kérdés
Én csak a fejmosást kapom az oldalon, ha el merem mondani hogy nem dolgozok. De ha nincs mit dolgoznom, mert megszűnt már a munkahelyem és 20 km-es körzetben sem vesznek fel sehová akkor mit dolgozzak? Álljak fejre? Költözzek be egy városba és menjek dobozt pakolni valamelyik Pennybe? Mindig csak a megvetés van az emberektől és a lenézés. Itthon dolgozok eleget, a családnak segítek, sokszor eltelnek napok, úgy hogy észre sem veszem. Mit tegyek még egyebet? Élősködő vagyok, mert anyámék nem dobnak ki, ha nincs hová mennem?2021. ápr. 22. 11:36
2/16 anonim válasza:
Nézd, én nem ítéllek el ezért, te életed, te dolgod, de hosszútávon ez szerintem nem fenntartható. A megélhetés pénzbe kerül, biztos te is szeretnél előrelépni, venni ezt-az, később esetleg családot stb. Ezekhez azért kell rendszeres jövedelem.
3/16 A kérdező kommentje:
Szüleim
2021. ápr. 22. 11:44
4/16 anonim válasza:
na ez a baj, hogy a mai világban ha te nem szerzel pénzt magadnak, akkor másén élsz. ezért ítélnek el. te nem mész el dolgozni, de anyádéknak el kell menniük, különben mind éhenhaltok
5/16 anonim válasza:
És mit csinálsz ha a szüleiddel történik valami?
6/16 anonim válasza:
Miért nem mész el a szomszéd városba a Pennybe dobozt pakolni?
Nem jobb addig is, mint otthon ülni és lógatni a tököd?
7/16 anonim válasza:
Nem irod be ide nem dolgozol nem tudja ám meg senki,nem kapsz fejmosást sem.
8/16 A kérdező kommentje:
Én legalább nem hazudozok mint egyesek hogy cégvezető vagyok meg stb.
Az összes pénzem elmenne albérletre és a megélhetése, ha városra költöznék.
2021. ápr. 22. 11:53
9/16 anonim válasza:
#8 így meg anyádékon élsz, ami kb egy ketyegő bomba
10/16 anonim válasza:
Én sem dolgozok, eltartanak a szüleim. Tanuló vagyok.
Egyébként mivel jobb az, hogy elköltöd az összes pénzed, mint az, hogy eleve nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!