A férfiak mit gondolnak arról ha egy nő egy hotelban dolgozik mint szobalány, ha tetszik akkor mindegy vagy ciki?
Világválság van, az emberek többségének egyáltalán nincs munkája és akinek van, annak is olyan, ami nem a szintjéhez való, pl. amikor egyetemi tanárok abból élnek, hogy turmix gép használati utasítását fordítják le magyarra.
Ha kínosnak tartod, akkor mondd azt, hogy technikai munkatárs vagy és ha megkérdezi, mi az, mondd azt, hogy recepciós.
Nagy részt nem azok szoktak főnökök lenni, akik alkalmasak rá, hanem akik erőszakosak meg bántalmazó r*hadékok, tehát ilyen szempontból Te jó pozícióban vagy és lehet, hogy boldogabb is, mintha egy hatalom mániás igazgató asszisztense lennél.
Ugy értem, hogy azt érzed,hogy rossz lánynak tartanak, vagy én sem értem miért kérdezed,hogy a férfiak mit gondolnak?
(3-as)
Ha valaki azon fennakad hogy mi a foglalkozásod akkor nem éri meg foglalkozni vele.
Személy szerint szeretem ha egy nőnek van munkája mert látszik hogy nem arra pályázik hogy majd valaki élete végéig elfogja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!