Van olyan főnök, aki egyenlőként kezeli a beosztottakat és nem mutogatja azt, hogy Ő a domináns vagy pedig aláássa az emberek önbecsülését?
Nincsen még nagy tapasztalatom, de eddig csak ezel a kettővel találkoztam.
Vagy, mintha egy nárcisztikus barom lenne és elvan ájulva magától, hogy Ő a Jani és a másik, aki nem adja a dominánsat, hanem inkább szurkáló megjegyzésekkel, megnyilvánulásokkal, aláásással akarja a másikat elnyomni, pl: -ezt még mindig nem tudod, hogy kell, dehát, nem is vagy te buta, hogy ne tudnád
-Valami kivan osztva feladatnak és direkt megpróbál alárakni, hogy rosszul sikerüljön és utána élvezze a másik sikertelenségét.
Van olyan, aki kommunikációban is egyenlőként viselkedik az emberekkel és normális EMBERKÉNT tölti be a vezetői szerepet?
Nekem a női főnökökkel vagy felérendelttekkel volt eddig a legrosszabb viszonyom, olyan álságos és rosszmájúak voltak, hogy elképesztő, ez lett volna a második kategória, amiket eddig tapasztaltam és jellemeztem. A nárcisztikus kategória meg férfi.
Örülök, hogy van azért pozitív tapasztalat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!