Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi videós megbeszélése...

Munkahelyi videós megbeszéléseknél láthatóvá teszitek magatokat, esetleg kötelező is? Vagy elég, ha csak a hangot kapcsoljátok be, hogy hallhatóak legyetek?

Figyelt kérdés
Ha pedig nem kötelező, kikapcsoljátok a láthatóságot?

2021. ápr. 19. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan megbeszélés, amin szerepem van, akkor bekapcsolom különben nem.
2021. ápr. 19. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem kapcsolja be senki a kamerát, úgyis meg kell osztani valami tálbázatot vagy grafikont. Ha nem beszélünk, némításon vagyunk, hogy ne is legyen semmi háttérzaj.

Meg szerintem senki nem akarja a háttérben a ruhaszárítót látni :)

2021. ápr. 19. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam napi szintű telco van, ráadásul nemzetközi konzorciumi partnerekkel. Dél-Amerikától kezdve Örményországig, huszonharminc országbeli kollégákkal.

Mi mindig bekapcsoljuk a kamerát, mert szeretjük látni egymás reakcióit.

Csak akkor kapcsoljuk le a kamerát, ha valami miatt a sávszélességet korlátozza a sok kamera...

2: azért az az online kultúrához szerintem hozzátartozik, hogy normális hátteret (=rendet) csinálsz a lakásodban. De ha ez nem műxik, ki leeht homályosítani a hátteret, vagy virtuális háttereket is be lehet állítani.

Én rendszerint a nappaliban úgy állítom be a laptopot, hogy a könyvespolcok látszanak a háttérben. Ott rend van. :)

2021. ápr. 19. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kapcsolok kamerát soha. Mikrofon meg némítva van, ha nem beszélek.
2021. ápr. 19. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Osztályértekezleten mindenki bekapcsolva nálunk, max van, aki kirakarja a hátteret. Ha össznépi fejtágításnál csak páran kapcsolják be (én nem)
2021. ápr. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!