Milyen munkák vannak olyan embernek, akinek nincs diplomája, úgy nagyjából semmihez se ért, és emellett lusta és kiszámíthatatlan is?
Azt írta h annyikat kap az ismije! A szenvedés 3 hónap...
Vagy majd megmagyarázza...
Sokan tévhitben vannak, hogy milyen jó külföldön az élet. De igazából annak a fele sem igaz. Van nyelvtudásod, pl német? Mert anélkül semmire nem mész ott. Rabszolga munkákra persze jó lehetsz, és lehet hogy egy életre elcseszed a gerinced velük, mert azt napi 12 órákban kell végezni.
Én mellesleg segítettem, gondolom nem vetted a fáradtságot arra sem hogy utána nézz.
onlineallas. com - Például.
Könnyű munka és jó pénz egy léhűtőnek.
"Azért írtam ki ezt és vetettem fel a külföld ötletet, mert ott tudom, hogy jól keresnek sokan."
Már ne is haragudj, de ez kb. olyan "külföldön a kerítés is kolbászból van" jellegű információ...
Tudod, kik keresnek sokat? Akik szorgalmasak, megbízhatóak, és kiváló szakmájuk van, egyetemi diploma, akár több is....
Akik keccsölni mennek ki, azok legfeljebb a közmunkásbérnél keresnek jobban - de nézz a függöny mögé, hogy tömegszálláson laknak, és biorobotként szalagmunkáznak. Ez olyan hívogató?????
Ha egy normális bérlakás költségeit levonod az itthonról szépnek kinéző EUR-os bérből, nem sokkal leszel beljebb, mint itthon.... Főleg ha pl. még a szüleidnél laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!