Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak olyan...

Milyen munkák vannak olyan embernek, akinek nincs diplomája, úgy nagyjából semmihez se ért, és emellett lusta és kiszámíthatatlan is?

Figyelt kérdés
Könnyebb munkák, 20-30 közötti személynek. Női és férfi szempontból is érdekel, köszi.

2021. ápr. 18. 22:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
31%

Azt írta h annyikat kap az ismije! A szenvedés 3 hónap...

Vagy majd megmagyarázza...

2021. ápr. 18. 23:19
 22/34 anonim ***** válasza:
71%
Persze, igazad van. Senki nem tart vissza, nyomás külföldre. Legalább egy hülyével kevesebb lesz. 🤦‍♂️
2021. ápr. 18. 23:19
 23/34 anonim ***** válasza:
#22: 👍👍👍😎
2021. ápr. 18. 23:20
 24/34 anonim ***** válasza:
57%

Sokan tévhitben vannak, hogy milyen jó külföldön az élet. De igazából annak a fele sem igaz. Van nyelvtudásod, pl német? Mert anélkül semmire nem mész ott. Rabszolga munkákra persze jó lehetsz, és lehet hogy egy életre elcseszed a gerinced velük, mert azt napi 12 órákban kell végezni.

Én mellesleg segítettem, gondolom nem vetted a fáradtságot arra sem hogy utána nézz.

onlineallas. com - Például.

Könnyű munka és jó pénz egy léhűtőnek.

2021. ápr. 18. 23:33
 25/34 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a tippeket. Voltam már takarító is, és étteremben is dolgoztam. Most munkanélküli vagyok egy ideje, de keresnem kell egy időre legalább valamit. Azért írtam ki ezt és vetettem fel a külföld ötletet, mert ott tudom, hogy jól keresnek sokan. Most mondhatnám, hogy nem az én hibám hogy ide kerültem, de az én hibám. Tanultam 1 évig, de nem az én világom az egyetem, nem vagyok túl szociális típus, jó hogy a középsulit végig szenvedtem legalább. És úgy érzem nem vagyok jó semmire, napi 12 órákban gürizni végképp nem akarnék. 24 éves vagyok amúgy. Köszönöm a véleményeket meg az ötleteket. Majd elgondolkodok rajtuk.
2021. ápr. 18. 23:51
 26/34 A kérdező kommentje:
Az éhen hálás a másik lehetséges opció, mert anyám nyugdíjából nem húzzuk szerintem sokáig. Én is tudom hogy nagy kalap kaki vagyok, ezt nem is kell írnotok, mert rájöttem. Sajnos 0 segítségem van, aki tolhatna előre az életben, én nem olyan családban nőttem fel. Hát ez van, mindenki nem dúskálhat a pénzben és lehet szerencsés az élethez.
2021. ápr. 18. 23:55
 27/34 anonim ***** válasza:
46%
Borzalmas ez a nemtörődöm stílus/hozzáállás az egészhez, fáj még olvasni is. Nem kéne mindent belemagyarázni. Dolgoztál már, ez jó. Tehát munkaképes vagy. Ha kell a pénz, mész és keresel valamit. Aki akar dolgozni, az talál is munkát előbb vagy utóbb. Ne sajnáltasd magad, sok millió ember van, aki nyomorog és szegénységben él. Aki küzd, az képes kitörni belőle. Mégis mire vársz, hogy a kanapén fekve hirtelen meggazdagszol? Tenni is kell érte, hogy elérj valamit...
2021. ápr. 19. 00:16
 28/34 molnarmarcell21 ***** válasza:
Ha jártál egyetemre, akkor nyilván nem vagy buta. Elég sok irodai munka van középfokú végzettségűeknek is. Excel, nyelvtudás előny.
2021. ápr. 19. 02:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Valami erettsegi utani kozepfoku tanfolyam. Eleg sok ilyen van. Fiam logisztikusnak tanul. Lanyom gyogymasszor akar lenni. Szakkepzettseg nelkul csak a gurizos munkak maradnak. Sok munka keves penzert. Tanulj.
2021. ápr. 19. 07:56
 30/34 anonim ***** válasza:

"Azért írtam ki ezt és vetettem fel a külföld ötletet, mert ott tudom, hogy jól keresnek sokan."

Már ne is haragudj, de ez kb. olyan "külföldön a kerítés is kolbászból van" jellegű információ...

Tudod, kik keresnek sokat? Akik szorgalmasak, megbízhatóak, és kiváló szakmájuk van, egyetemi diploma, akár több is....

Akik keccsölni mennek ki, azok legfeljebb a közmunkásbérnél keresnek jobban - de nézz a függöny mögé, hogy tömegszálláson laknak, és biorobotként szalagmunkáznak. Ez olyan hívogató?????

Ha egy normális bérlakás költségeit levonod az itthonról szépnek kinéző EUR-os bérből, nem sokkal leszel beljebb, mint itthon.... Főleg ha pl. még a szüleidnél laksz.

2021. ápr. 19. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!