Van olyan ember akit megbüntettek amiért nem szabályosan mondott fel?
4 évig elég jó munkát végeztem. Majd tele lett a tökömmel és rage quit-eltem.
Más munkahelyen lehet bajom lett volna. Itt 2 hónap felmondási idő volt, ezért "kaptam 2 hónap fizut és a cuccaidat majd átveheted a portán x óra y perckor, ne is lássunk" volt a hozzáállás.
Ismerősöm lekéste a csatlakozását 8:25kor és betelefonált, hogy ő inkább ma kivenne egy szabadnapot. A főnök azt mondta, hogy nem. Covid van, kell a munkaerő.
12:30ra ért be a következő csatlakozással. 12:33kor a főnököt megkérte, hogy írja alá a felmondását, amiben leírta, hogy ez az utolsó napja.
Főnök töke borsószemnyire ment össze és aláírta. 12:37 illető a HR-en elmondja mi történt vele az elmúlt félévben. 14:40 HR megkéri, hogy hagyja abba a panaszkodást és megegyeznek fél havi végkiegben, csak ne beszéljen ezekről.
1 hét múlva beszélek vele, mizu, hogy van: mondja, hogy napi 3-4 ajánlatot kap, nem bírja visszautasítani. Neki most nincs hangulata dolgozni, inkább foglalkozik kicsit magával.
2 hónap múlva új állása van nagyobb fizuval, közelebb a lakásához.
A dolgozó általában nem szociopata, ha valamit tesz, annak vannak előzményei.
Nálunk pl állandóan kérdezi a főnök, hogy miért nem jelentkeznek hozzánk állásra az emberek. De valójában nem akarja tudni, mert aki elmondta neki, hogy mi a gondja, azt kirúgta. Szóval elég rossz híre kelt az intézetünknek, pedig milliós fejpénzeket adnak egy emberért.
Ohh, ismerősömet agyonverte egy drogos egy cserépléccel.
Nála a főnök tök ki volt akadva, hogy miért nem jelent meg munkában...
Majd jól beégett mindenki előtt, amikor kiderül, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!