Maradnátok ilyen munkahelyen?
Ezen gondolkodom egy hete. Az idei évben nagyon ellazsáltam a munkát, sosem voltam home officeban hatékony.
Erre bejelentik, hogy úgy ítélték meg, hogy a jó munkavégzésem következtében előléptetnek.
Ha tavaly vagy tavaly előtt történt volna meg ez, akkor nagyon örültem volna a fizetésemelésnek. De ez most őszintén nem esett jól, mert tulajdonképpen senkinek nem tűnt fel, hogy napi 3-4 órát a gyakori kérdéseken lógok munka helyett...
Amikor írtam az év végi értékelésem, akkor én is úgy gpondoltam, hogy igazából idén nem sok mindent csináltam, nem volt semmi amire nagyon büszke lehetnék. Aztán a főnököm felsorolta azokat a dolgokat, amikben kiemelkedőnek ítélt és olyan hosszú volt a lista, hogy el se akartam hinni, hogy az mind tavaly történt, akkor kezdek beugrani a dolgok. Nekem a home office - amit egyébként imádok - kicsit megborította az időérzékelésem és egy csomó minden nem is ragadt meg, mert ugye csendben lettek elvégezve, nem dumálgattunk róla a kollégákkal, nem rögzült. Ilyen is van :D
Itt most valszeg hiába esett vissza a hatékonyságod, másoknak lehet még jobban, vagy már nem is emlékszel mindenre amit teljesítettél (egész évre nézik úgyis).. egyelőre örülj neki, aztán ha x idő elteltével még mindig demotivált vagy, akkor nézz más után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!