Mennétek vagy maradnátok ezen a munkahelyen?
Mennék. A gyerek előtt gondold át, hogy a településen akarsz-e maradni, muszéjból. Tudom, hogy nagy úr a muszáj, de hosszútávon tönkretesz, és ha téged tönkresz, a gyerekedet is tönkre fogja tenni.
Először beszélj a házastársaddal a témáról, vitassátok meg a perspektívákat, döntsetek és utána keress munkát, esetleg ő is. Ne beszélj senkinek a terveidről a melóhelyen. Ha felvettek máshova, akkor monj fel és hátra se nézz többet!
“ Normális munkáltató? Neked ez jött le abból, amit írtam?”
Lefordítom neked magyarról magyarra. Azt akarta írni hogy ezt a trógert szivasd meg és innen menj gyesre, ne pedig elmenj előbb egy normálishoz aztán onnan lépj le.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, de tényleg csak jó tanács, akkor hagyd ott a munkahelyed, mert az egészség előrébb való, és ha meg tudjátok oldani így is akkor nem értem miért gondolkozol ezen. Ha stresszelsz, úgy nehezen fog összejönni a gyerek, pláne, hogy már időhöz is vagy kötve, és a terhesség alatt is azért necc, mert aggódsz azért, hogy egészséges lesz-e, de még a főnököd hülye stílusát is el kell viselned.
Nekem is volt nehéz munkahelyem, de minket még csak meg se fizettek rendesen, én bírtam a legtovább, de nem volt értelme szerintem, mivel utána egészségileg újra kellett épülnöm, szóval egyszerűen:
Fogod a kis szövegszerkesztődet, megfogalmazol egy levelet, és odaadod a főnöknek, és 2 hét után ott hagyod a munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!