Volt főnökként maradnátok a munkahelyen sima alkalmazotti státuszban? Eddig ti ugráltattatok most titeket ugráltatnak?
Ha egy főnök hatalmas hibát követ el a tulaj ki fogja rúgni. De valamiért a tulaj meggondolta magát mégse rúgja ki de azonnal minden főnöki jogosítványt elvesz tőle-maradhat ha akar de sima mezei alkalmazottként. Egy a sok közül. Akiket eddig ugráltatott azok most egyenrangúak lettek vele, és ő akinek eddig szava volt, most neki kuss a neve. Ahogy az összes többinek.
Maradnátok így? Ráadásul az összes ember tudja miért lett a főnökből sima beosztott (hibát követett el)
És persze az se mellékes hogy a sima bérezés nem ám olyan mint főnökként de nagyon nem.
Hasonló szituban vagyok..bár én mondtam fel.
Marasztalt a főnök. Felajánlott egy alsóbb pozíciót. Nem fogadtam el..mégis marasztalt. Felajánlott egy középkategóriás beosztást. Elfogadtam. Boknak vettem hogy szüksége van rám.
".bár én mondtam fel."
AKkor az nem hasonló hanem tök más. Nem midnegy az ember maga menne vagy kivágják mint a macskát sz --ni. Nagyon nem midnegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!