Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csinálnád e a munkád akkor...

Csinálnád e a munkád akkor is, ha nem fizetnének érte? Mi a munkád?

Figyelt kérdés
Ez főleg azoknak szól akik tényleg imádják a munkájukat, de írhat bárki
2021. ápr. 3. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg én is folytatnám. Vagy ha nem, akkor önkéntesnek mennék vagy egyetemi tanárnak vagy adatbányásznak olyan területre, ami most alulfizetett.
2021. ápr. 3. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem azt amit csinálok, de ha nem fizetnének érte, nincs az az isten hogy "szopjak" idebent ingyen. Ha lennének milliárdjaim, és lehetne, időtöltésként és a jó kedv miatt persze néha bejárnék (de nem 7/5napot az fix)
2021. ápr. 4. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Rühellem a munkámat, ami a szociális területet érinti. Sajna az alaptermészetem a segítségadás, ez már "szolgálaton kívül" is megtörtént néha, így fizetség nélkül is teszem, de ez már a "lúzer vagy" kategória.
2021. ápr. 4. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozó vagyok, így bizonyos határokon belül szabadon döntöm el, mivel foglalkozom. Nyilvánvaló, hogy olyat választottam, amit szeretek, és ami jól is megy.

Coach vagyok, másoknak segítek előrelépni a saját életükben, elérni a céljaikat, legyőzni a gátjaikat.

Jelen pillanatban ezt nagyon élvezem, de ha esetleg kiégnék benne később, akkor majd kitalálok valami mást. Ez független az anyagi helyzetemtől, mert most még persze gyűjtöm a pénzt, de amikor meglesz az anyagi függetlenség, akkor is tevékeny maradok - aligha tudnék élvezni egy olyan életet, amelyben mondjuk csak a rózsákat metszem, amúgy élőhalottként vegetálok egész nap a kastélyom parkjában. :)

2021. ápr. 4. 10:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Vasúti cégnél vagyok mérnök.

Ha az anyagiak miatt nem kellene dolgoznom, valamilyen szinten akkor is mindenképpen maradnék a szakmában, mert kifejezetten szeretem, bár valószínűleg azért nem napi 8 órában folytatnám.

2021. ápr. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!