Csinálnád e a munkád akkor is, ha nem fizetnének érte? Mi a munkád?
Figyelt kérdés
Ez főleg azoknak szól akik tényleg imádják a munkájukat, de írhat bárki2021. ápr. 3. 22:12
1/15 anonim válasza:
Ha olyan vagyonom lenne, hogy soha többé nem lenne muszáj dolgoznom, akkor is tovább csinálnám, de csak részmunkaidőben (mentős vagyok). Amúgy meg valami nagyon király egyetemen tanulnék mellette egy csomó mindent, ami érdekel.
2/15 anonim válasza:
Ha mellette más forrásból az anyagiak még a mostaninál is nagyobb mértékben lennének biztosítva, akkor is valószínűleg csinálnám
3/15 anonim válasza:
Volt már, hogy töredékét kaptam azért, amiért dolgoztam. Nagyon szerettem, de nem érte meg.
4/15 anonim válasza:
Restaurátor vagyok és ugyanúgy csinálnám, mert számomra nagyon izgalmas és érdekes. Van mellette időm más dolgokra is és utazni is tudok vele, szóval tényleg szeretem.
5/15 anonim válasza:
Többet válogatnék benne, de igen.
Fordító vagyok, sok filmet és sorozatot jóval azelőtt látok, hogy megjelenne hivatalosan.
6/15 anonim válasza:
Csak ha biztos megélhetésem lenne egyébként, és max 4 órában csinálnám. Igazából élvezem, de a 8 órás monitor előtti munka nagyon terheli a szemet, 6 óránál többet munkavédelmi szempontból nem is lehetne. Tesztelő vagyok, hibákat keresek.
7/15 anonim válasza:
Más körülmények között, de egyébként igen!:) (pszichológus)
8/15 anonim válasza:
Diák vagyok, a tanulás a "munkám". Nem fizetnek érte 😂
De nagyon szeretek új perspektívákat felfedezni, újragondolni a véleményem a dolgokról, ezt meg nyilván új ismeretekkel lehet, szóval IGEN.
9/15 anonim válasza:
Dehogy csinálnám, a vízügynél trógerolok. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem fognék bele valami hasznos tevékenységbe, de más, engem érdeklő területen.
10/15 anonim válasza:
Én is fordító vagyok (részben), és ami azt illeti, volt, hogy ingyen (önkéntes alapon), vagy szinte ingyen fordítottam valakinek. Persze ez eseti dolog, nem vállaltam volna több órányi munkát, vagy nagyon unalmas anyagokat.
De amúgy imádom, függője vagyok a nyelvtanulásnak 10 éves korom óta. Ha egy kifejezést nem tudok elég szépen lefordítani, képes vagyok egy óráig magam elé bámulni, amíg találok rá valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!