Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Külföldi munkavállalás vagy...

Külföldi munkavállalás vagy kamionozás a párommal? Jelenlegi helyzetben melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Mèg a vírushelyzet előtt tervben volt az, hogy külföldre megyünk a jelenleginél több pénzt keresni. Aztán közbe jött ez, gondoltuk kivárjuk a vègèt aztán újra tervezünk.

Rájöttünk, hiába stagnálunk és várunk , csak elmegy mellettünk több lehetőség amit most is kihasználhatnánk.

Két opciónk van és nem tudjuk melyik lenne jobb ötlet.

Az egyik, hogy Írországban egy családnál dolgozzunk mindketten/domestic couple/ én a háztartást vezetnèm párom mindenes lenne a ház körül.

A másik opció pedig a kamionozás, mivel páromnak van tapasztalata már benne, arra gondoltunk èn is megtanulhatnám ès menjünk nègykezesbe. Nyilván ez nehezebb èletmód lenne ezzel mindketten tisztában vagyunk, viszont több pénzt hozna és viszonylag többször lehetnènk itthon,mintha külföldről hazalátogatnánk egy èvben 1-2 hétre.

Ezen vacilálunk és nem tudjuk melyikbe vágjunk bele. Van e esetleg valakinek ilyen tèren tapasztalata, ötlete, tanácsa?

23n

2021. ápr. 3. 09:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Líra az török fizetőeszköz. :D dejó.
2021. ápr. 3. 10:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Elírtam akkor bocsánat...
2021. ápr. 3. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Na?
2022. szept. 2. 18:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Helló. Végül a kamionozás mellett döntöttünk.

Idén májusban végeztem a jogsival meg az engedélyekkel, aztán egy esküvőt is tartottunk júliusban hogy majd ne az elkezdett munka közben kelljen iratokat cserélnem(a név csere miatt)

Már találtunk céget, fel is vettek, párom jövő héten indul az egyik kollégával egy hónapot tanulni mivel mèg nem úniózott, aztán megyek majd én is.

Szóval kb másfél évbe telt minden, de remelem megérte ennyit várni… illetve azóta dolgoztunk itthon is, volt jövedelmem ezidő alatt, de már nagyon várom hogy váltsak, bízom benne hogy jó lesz minden téren. 😊

2022. szept. 3. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert :)
2022. szept. 3. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!