Ügyesebb vagyok, mint a főnököm, ezért egyfolytában szekál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem ő vett fel, az előző főnök elment 1 hónappal azután, hogy ide jöttem. Mivel nem volt más aki vállalta volna, őt tették meg vezetőnek. Útközben kiderült hogy szakmailag sokkal többet tudok és az eredményeim is jobbak. Ezért mostmár minden napra jut valami szurkálódás, miért így csinálom, miért nem úgy, az van amit ő mond, közben meg szakmailag tök hülyeségeket beszél. Én próbálom türtőztetni magam, de ma sem bírtam már és visszaszóltam hogy miért kell engem megint hülyeségekkel szekálni. Ilyenkor mindig jön a büntetés, másnapra megkapom a legegyszerűbb üresjárat munkát amit bármilyen kezdő meg tudna csinálni. Lesz ez jobb valaha? Miért kell irigykedni? Én nem szeretnék vezető lenni, szóval nem kell tőlem féltenie az állását sem.2021. márc. 31. 20:21
1/5 anonim válasza:
Nem lesz jobb. Vagy meg tanulod ezt kezelni=nem idegeskedni rajta vagy tönkre fogja tenni a mindennapjaidat a folyamatos mobbinggal. Én is ebben voltam/vagyok évek óta. Általában ennek az a vége, hogy a főnök pokollá teszi annak a napjait, aki túlnőtte őt és elüldözi. Másik verzió, hogy kénytelen leszel belátni, hogy eljött az idő, amikor vagy vezető leszel vagy minden főnöknek problémája lesz veled. Nem kellemes, főleg ha az ember alapból nem vezető típus. Én emiatt kénytelen voltam elvállalni a vezetést, de mivel a temperamentumomnak nem felel meg, így is szenvedek.
2/5 anonim válasza:
Lehet azok a könnyű feladatok amiket kapsz ő nem tudná megcsinálni és úgy van vele, hogy jól megszopatott. Mutasd ki, hogy örülsz akkor hátha nem te kapod majd.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nem túl jó hír... Az a baj hogy családom van és nem szeretnék több felelősséget a nyakamba venni. Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak nyugodtan dolgozni és szakmailag fejlődni.
2021. márc. 31. 20:44
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt azért csinálja hogy jól megszoasson. Legtöbbször nem veszem magamra és rezzenéstelen arccal tűröm vagy megpróbálom nagyon kedvesen elmagyarázni, hogy bizonyos dolgokat hogyan kéne normálisan megcsinálni. Szerintem ettől meg csak még idegesebb rám. És ez napról napra rosszabb lesz.
2021. márc. 31. 20:47
5/5 anonim válasza:
Beszélj vele erről, hogy nem oké és ezt nem szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!