Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyógyszerész ismerősöm miért...

Gyógyszerész ismerősöm miért alázgat egyfolytában?

Figyelt kérdés
Ötödéves orvostanhallgató vagyok, ő pedig most végez. Folyton megkapom tőle, hogy 6 évnyi szívás után max 130 ezerrel fognak megdobni rezidensként.És ha elvégzem az egyetemet annyi pénzem nem lesz hogy egy rosszabb minőségű albérletet fenn tudjak tartani. Tudom, hogy nem egyszerű az orvosnak,főleg frissen, egyetem után kezdőként,de nem értem, miért kell erre minden beszélgetés alkalmával kitérnie. Ha senki nem vállalna orvosi tanulmányokat, még kevesebb dolgozó lenne a kórházakban, mint jelenleg. Pedig az egészségügy most is hadilábon áll.

2020. jún. 18. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell beszélgetni vele. Vagy tedd helyre. Ha itt pattogsz miatta idegeneknek, attól még nem fog rájönni, hogy sérteget téged.
2020. jún. 18. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Mondd meg neki, hogy ezzel téged megbánt, így legyen szíves kerülni a témát. Ha nem tartja tiszteletben, akkor rázd le és kerüld őt.

Nem családtag, nem barát, csak egy ismerős, tehát végképp semmi köze hozzá, hogy mi a fontos neked, és milyen döntéseket hozol.

2020. jún. 18. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Valoszinü magàval van baja hogy ö nem az orvosin fut es a sajat lelkiismeretét nyugtatja ezzel csori
2020. jún. 18. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Egy primitiv ember, akivel nem szabad komolyan foglalkoznod. Ilyen erkolcsi erzekkel jo, hogy nem akart orvos lenni.
2020. jún. 18. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy te vele ellentétben simán kapnál vízumot Japánba, USÁ-ba, Ausztriába, Kanadába. Az orvos, nővér nemzetközi munkaerőpiacon többet ér. Lehet hogy Magyarországon többet keres a gyógyszerész, de például USA-ban messze az orvos van jobban megfizetve. Harmadszor pedig téged senki nem fog bolti eladónak titulálni. A gyógyszerészek többsége ezt megkapja a közembertől.

De szerintem is inkább az irigység szól belőle. Nem jött össze az orvosi, így kénytelen gyógyszerésznek tanulni, mert ez volt a B terv.

2020. júl. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!