Alkalmaznátok nőket targoncásként ?
1,5 éve vagyok itt a munkahelyemen, áruleszedő munkakörben kezdtem majd targocás lettem,sok mindent csinálok
pl: teherautók, kamionok fel-és lerakodása, áruk betárolása, letárolása, árut elvinni a kiadóba ezek a feladataim.
Váltani szeretnék mert nem korrek a fizetés ehhez a munkakörhöz, minimálbért kapok, szerintem 210 nettó járna nem 140.
Jelentkeztem 11db targonca állásra,de senki nem jelzett vissza,kezdtem azt gondolni lehet,hogy azzal van baj,hogy nő vagyok.
Tudom,hogy "hivatalosan" egy cég nem csinálhatna diszkrimináció ebből,de mi van ha mégis, elég gyanús lett,hogy senki se hív.
Ezért volt,hogy személyesen mentem el a 11 db hirdetésből 6db-ra,nem is fogadtak elküldtek.
Munkakör is ugyanaz amit most csinálok.
Ti kit alkalmazznátok ha férfi és nő is jelentkezne.
Sajnos senki nem akar felvenni
Folyton jelentkezek
Tetszik nekik az önéletrajzom behívnak és felajánlanak inkább egy tök más munkakör fele annyi pénzért
Ott hagytam Veszprémet
Fehérváron vagyok
Sokan arra hivatkoznak,hogy nehezet kell pakolni
Nem nőnek való
Férfi szakma
Hiába kérek én próba napot,hogy hadd tudjam megmutatni mit tudok,senki nem kíváncsi rám
Hozzá teszem a volt kolléganőm akinek csak 1 év tapasztalata van,jelentkezett egy targis állásra,erre felvették
Őszintén őt miért engem meg miért nem ha több a tapasztalatom
Elszánt vagyok elhivatott
Szorgalmas
Lehet rám számítani
Mégis mi a fenének nem kellek
Munkáltatóként az érdekelne engem csak, hogy megbízhatóan, belátható időn belül elvégzed-e a munkádat - és lehet, hogy sokan kiakadnak most rajtam, egyetlen fillérrel nem keresnél női targoncásként kevesebbet az én alkalmazásomban, mint bármelyik férfi targoncás.
Dolgozol? -Igen.
Elégedett vagyok a munkáddal? -Igen.
A munkához való hozzáállásoddal? -Igen.
Ettől a pillanattól fogva nincs több kérdésem, - maximum egy kérésem, hogy minél előbb jelezd, mikor szeretnél szabadságra menni, ezt is csak azért, hogy hatékonyan tudjak előre szervezni.
PONT!
Rendesen dolgozok igen
Elszánt vagyok és szorgalmas igen
Minden megvan bennem
Mégis már május vége óta itt szenvedek,hogy valaki adjon végére egy lehetőséget
Köszönöm szépen
Nagyon nehéz,de nem adom fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!