Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkalmaznátok nőket targoncásk...

Alkalmaznátok nőket targoncásként ?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyok itt a munkahelyemen, áruleszedő munkakörben kezdtem majd targocás lettem,sok mindent csinálok

pl: teherautók, kamionok fel-és lerakodása, áruk betárolása, letárolása, árut elvinni a kiadóba ezek a feladataim.

Váltani szeretnék mert nem korrek a fizetés ehhez a munkakörhöz, minimálbért kapok, szerintem 210 nettó járna nem 140.

Jelentkeztem 11db targonca állásra,de senki nem jelzett vissza,kezdtem azt gondolni lehet,hogy azzal van baj,hogy nő vagyok.

Tudom,hogy "hivatalosan" egy cég nem csinálhatna diszkrimináció ebből,de mi van ha mégis, elég gyanús lett,hogy senki se hív.

Ezért volt,hogy személyesen mentem el a 11 db hirdetésből 6db-ra,nem is fogadtak elküldtek.

Munkakör is ugyanaz amit most csinálok.

Ti kit alkalmazznátok ha férfi és nő is jelentkezne.

#munkahely #Targocás
2021. márc. 31. 03:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Sajnálom, kitartást és szurkolok neked.
2021. jún. 13. 11:42
 32/38 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jún. 15. 05:37
 33/38 A kérdező kommentje:

Sajnos senki nem akar felvenni

Folyton jelentkezek

Tetszik nekik az önéletrajzom behívnak és felajánlanak inkább egy tök más munkakör fele annyi pénzért

Ott hagytam Veszprémet

Fehérváron vagyok

2021. júl. 28. 04:58
 34/38 A kérdező kommentje:

Sokan arra hivatkoznak,hogy nehezet kell pakolni

Nem nőnek való

Férfi szakma

Hiába kérek én próba napot,hogy hadd tudjam megmutatni mit tudok,senki nem kíváncsi rám

Hozzá teszem a volt kolléganőm akinek csak 1 év tapasztalata van,jelentkezett egy targis állásra,erre felvették

Őszintén őt miért engem meg miért nem ha több a tapasztalatom

Elszánt vagyok elhivatott

Szorgalmas

Lehet rám számítani

Mégis mi a fenének nem kellek

2021. júl. 28. 05:01
 35/38 anonim ***** válasza:

Munkáltatóként az érdekelne engem csak, hogy megbízhatóan, belátható időn belül elvégzed-e a munkádat - és lehet, hogy sokan kiakadnak most rajtam, egyetlen fillérrel nem keresnél női targoncásként kevesebbet az én alkalmazásomban, mint bármelyik férfi targoncás.

Dolgozol? -Igen.

Elégedett vagyok a munkáddal? -Igen.

A munkához való hozzáállásoddal? -Igen.

Ettől a pillanattól fogva nincs több kérdésem, - maximum egy kérésem, hogy minél előbb jelezd, mikor szeretnél szabadságra menni, ezt is csak azért, hogy hatékonyan tudjak előre szervezni.

PONT!

2021. júl. 28. 15:33
 36/38 A kérdező kommentje:

Rendesen dolgozok igen

Elszánt vagyok és szorgalmas igen

Minden megvan bennem

Mégis már május vége óta itt szenvedek,hogy valaki adjon végére egy lehetőséget

2021. júl. 28. 15:37
 37/38 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs vállalkozásom - és főleg nem olyan, amelyik logisztikára van kihegyezve, - egyébként nem haboznék, ha szükségem lenne egy targoncásra. De a sok "HA" és "LENNE" sajnos nem lendíti előrébb az ügyedet! Csak abban bízhatunk, hogy ide téved egy olyan ember is, aki megteheti és meg is teszi, hogy felméri a gépkezelői képességeidet gyakorlatban! Én sikert kívánok ehhez neked - névtelenül, ismeretlenül is!
2021. júl. 28. 15:41
 38/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Nagyon nehéz,de nem adom fel

2021. júl. 29. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!