Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkalmaznátok nőket targoncásk...

Alkalmaznátok nőket targoncásként ?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyok itt a munkahelyemen, áruleszedő munkakörben kezdtem majd targocás lettem,sok mindent csinálok

pl: teherautók, kamionok fel-és lerakodása, áruk betárolása, letárolása, árut elvinni a kiadóba ezek a feladataim.

Váltani szeretnék mert nem korrek a fizetés ehhez a munkakörhöz, minimálbért kapok, szerintem 210 nettó járna nem 140.

Jelentkeztem 11db targonca állásra,de senki nem jelzett vissza,kezdtem azt gondolni lehet,hogy azzal van baj,hogy nő vagyok.

Tudom,hogy "hivatalosan" egy cég nem csinálhatna diszkrimináció ebből,de mi van ha mégis, elég gyanús lett,hogy senki se hív.

Ezért volt,hogy személyesen mentem el a 11 db hirdetésből 6db-ra,nem is fogadtak elküldtek.

Munkakör is ugyanaz amit most csinálok.

Ti kit alkalmazznátok ha férfi és nő is jelentkezne.

#munkahely #Targocás
2021. márc. 31. 03:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

a visszautasítás oka valszeg az, hogy kapnak egy csomó férfi jelentkezőt.

A női munkaerő bizonyos szempontból hátrányos: ott a gyerek.... öööö mást nem tudok, de valszeg, ha valaki beteg a családban, akkor inkább ő megy mint más, illetve lehet van olyan része a munkának, ami testi erőt igényel.

Ha megnyugtat: ha én targoncást keresnék, akkor biztos, hogy behívnálak meghallgatásra, mert szeretem az érdekes embereket.

2021. márc. 31. 06:59
 12/38 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok 25N, 4-5 év után lesz csak baba

Köszi szépen rendes vagy

2021. márc. 31. 07:19
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem reménytelen a helyzet, mifelénk a helyi járatokat vezetik nők. Egyet ismerek közülük, ő is érdekes ember.
2021. márc. 31. 07:20
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem az időre, normálisan elvégzett munka érdekelne, - mint munkáltatót, - nem érdekelne, hogy ezt nő végzi-e el vagy férfi. Időben beérkezik, elkezdi a munkát. Megbízható. Végig rendelkezésre áll a munkaidőben, - tehát nem lép le rendszeresen mondva csinált okokkal vagy sunyi módon. Nem kerüli a munkát. Elvárható szinten ápolt - és itt az alapvető higiénére gondolok, nem a vonzerő fokozásáról. Nem ön- és közveszélyes. Tisztességes. Nem áskálódok, nem keveri folyamatosan a fekáliát. Egyenes, tapintatos, - tehát nem sérteget okkal, ok nélkül mindenkit, amerre jár. Nem a cigarettázgatva társas kávé vedelés és nem a digitális kütyü masszírozása a legfőbb erénye... Ezek eléggé magas elvárások, de ha ez teljesül, nem érdekel, hogy nőnemű -e a munkaerő vagy sem, - ebben az esetben ez a fizetésében sem látszana meg (csak azért, mert nő).
2021. márc. 31. 08:16
 15/38 A kérdező kommentje:

#14 nagyon örülök a válaszodnak amiket leírtál mind illik rám.

Elszánt vagyok, elhivatott és szorgalmas,gyorsan tanulok,hamar alkalmazkodom, kellő figyelem kell a targonca vezetéshez, körültekintő vagyok

Sajnos a cég ahol most vagyok nem értékeli ezeket a tulajdonságokat,és ezek miatt is váltani szeretnék

2021. márc. 31. 09:16
 16/38 A kérdező kommentje:

Nem várom el,hogy ezért tapsoljanak nekem,de amikor azt látom,hogy fél óránként elmegy cigizni 15 percekre,elmegy kvzni fél órára,elmegy beszélgetni, kerülni a munkát,nem érzem,hogy csapatban dolgoznánk és az ilyeneket részesítik sajnos nálunk előnyben.

Szeretem ezt a munkakört amit csinálok,de egy rendes jól fizető munkahelyet keresek,ahol értékelik és megbecsülik az ember munkáját.

2021. márc. 31. 09:24
 17/38 anonim ***** válasza:
17%

Uristen egy nő. Ez képes és összedönti az egész raktárat, rosszabb lenne mint egy földrengés.

Női targoncások munka közben.

https://www.youtube.com/watch?v=AL9cKumez4U

:))))

2021. ápr. 2. 22:43
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szivesen lenne egy epitoipari cegem,ahol csak nok dolgoznak.

En folvennelek,ha targoncas kene.

2021. ápr. 18. 23:57
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszi

Örülök mindenki választanak

Még mindig várok,eddig senki nem jelzett vissza

2021. ápr. 27. 09:03
 20/38 anonim ***** válasza:
30%
Nálunk van egy nő targoncás kb szidja mindenki. De ennek megvan az oka. Nyílván a többség nem szívesen alkalmaz nőket ilyen munkára főleg nem 25 éveseket. Nehéz lesz találnod másikat.
2021. ápr. 27. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!