Alkalmaznátok nőket targoncásként ?
1,5 éve vagyok itt a munkahelyemen, áruleszedő munkakörben kezdtem majd targocás lettem,sok mindent csinálok
pl: teherautók, kamionok fel-és lerakodása, áruk betárolása, letárolása, árut elvinni a kiadóba ezek a feladataim.
Váltani szeretnék mert nem korrek a fizetés ehhez a munkakörhöz, minimálbért kapok, szerintem 210 nettó járna nem 140.
Jelentkeztem 11db targonca állásra,de senki nem jelzett vissza,kezdtem azt gondolni lehet,hogy azzal van baj,hogy nő vagyok.
Tudom,hogy "hivatalosan" egy cég nem csinálhatna diszkrimináció ebből,de mi van ha mégis, elég gyanús lett,hogy senki se hív.
Ezért volt,hogy személyesen mentem el a 11 db hirdetésből 6db-ra,nem is fogadtak elküldtek.
Munkakör is ugyanaz amit most csinálok.
Ti kit alkalmazznátok ha férfi és nő is jelentkezne.
a visszautasítás oka valszeg az, hogy kapnak egy csomó férfi jelentkezőt.
A női munkaerő bizonyos szempontból hátrányos: ott a gyerek.... öööö mást nem tudok, de valszeg, ha valaki beteg a családban, akkor inkább ő megy mint más, illetve lehet van olyan része a munkának, ami testi erőt igényel.
Ha megnyugtat: ha én targoncást keresnék, akkor biztos, hogy behívnálak meghallgatásra, mert szeretem az érdekes embereket.
Fiatal vagyok 25N, 4-5 év után lesz csak baba
Köszi szépen rendes vagy
#14 nagyon örülök a válaszodnak amiket leírtál mind illik rám.
Elszánt vagyok, elhivatott és szorgalmas,gyorsan tanulok,hamar alkalmazkodom, kellő figyelem kell a targonca vezetéshez, körültekintő vagyok
Sajnos a cég ahol most vagyok nem értékeli ezeket a tulajdonságokat,és ezek miatt is váltani szeretnék
Nem várom el,hogy ezért tapsoljanak nekem,de amikor azt látom,hogy fél óránként elmegy cigizni 15 percekre,elmegy kvzni fél órára,elmegy beszélgetni, kerülni a munkát,nem érzem,hogy csapatban dolgoznánk és az ilyeneket részesítik sajnos nálunk előnyben.
Szeretem ezt a munkakört amit csinálok,de egy rendes jól fizető munkahelyet keresek,ahol értékelik és megbecsülik az ember munkáját.
Uristen egy nő. Ez képes és összedönti az egész raktárat, rosszabb lenne mint egy földrengés.
Női targoncások munka közben.
https://www.youtube.com/watch?v=AL9cKumez4U
:))))
Igen. Szivesen lenne egy epitoipari cegem,ahol csak nok dolgoznak.
En folvennelek,ha targoncas kene.
Köszi
Örülök mindenki választanak
Még mindig várok,eddig senki nem jelzett vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!