Aki pincerkent dolgozik elegánsabb helyeket, pl hotelben mennyire volt könnyű eljutni odáig? Nőket alkalmaznak? Vagy a férfiak részesülnek előnyben?
Egyszer voltam egy nagyon elegáns budapesti hotel bárjában, ott csak férfiak voltak. De ez nem egy nagy merítés.
Olcsóbb hotelekben teljesen vegyes, és nem nehéz bekerülni, szoktak felvenni szakiskolás tanulókat is.
én a bécsi hiltonban szoktam dolgozni (nem hozzájuk tartozok csak más cégtől néha ott kötök ki), vegyesen vannak férfiak-nők, a konyhán többségében férfiak.
én magam nő vagyok, egyetemista
Minél több nyelven beszélsz, annál jobb helyekre vesznek fel. Pár nagyobb kaliberű 5 csillagos szállodában, ahol dolgoztam, alap volt, hogy minimum 4 nyelven tudjon egy pincér.
Egyébként ahol én jártam, majdnem mindig nők voltak többségben, de nem hinném, hogy direkt nőket kerestek csak. Én mondjuk Németországban dolgozok és itt szeretik a nőket kiöltöztetni tradícionális ruhákba, a férfiakon lévő ruhák sosem olyan mutatósak meg jellegzetesek. :)
9es: ott a pont! Nem csoda, hogy mindig a csajokat fotózzák azokban a göncökben. :D Meg szinte mindenhol utálnak abban dolgozni, és azzal válaszol a főnökség, hogy hát népviselet! Azért a faszikon nincs népviselet, maximum a teljesen elfogadható átlag ruházaton valahol virít egy edelweiss! :D
Bocs az off topicért, 8as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!