Körmös vagyok ès egy másik körmös szeretne hozzám jönni.Fura? Kètsègeim vannak.
Kb egy ève kezdtem el ebben tevèkenykedni hobbikènt aztán egyre nagyobb sikerem lett és van pár vendègem már.
Szeretem csinálni de jelenleg mèg csak itthon, szalonban nem mertem ilyen helyzetben szerencsèt próbálni.
Nemrèg felkeresett egy lány egy másik városból,hogy szeretne pedikűrt csináltatni. Láttam,hogy ő is körmös és valamiért úgy éreztem nem tudnèk emiatt nyugodtan dolgozni így azt mondtam pedit nem vállalok.
Aztán rá pár hétre ír megint, hogy most manikűrre jönne,mikor tudom fogadni. Ha azt írom foglalt vagyok a hèten erősködik,hogy mikor van azután mèg helyem?
Nekem emiatt furcsa egy kicsit, hisz a múltkor nem emlegetett manikűrt, csak pedit amit lehet nem tud magának megcsinálni.
Aztán ha látta hogy az nem opció, most jönne manikűrre is. Mintha minden áron kíváncsi lenne rá hogyan dolgozom. Vagy lehet csak nincs kedve megcsinálni magának(?)...én amúgy is mindent túlgondolok.
Nektek mi a vèlemènyetek erről? Számotokra nem lenne furcsa?
Belegondolva számomra kenyelmetlen, hogy egy szintén szakmabeli nèzze milyen termèkeim vannak, hogyan dolgozok,milyen tehnikám és berendezèsem van....
Mielőtt megkapnám a letolást, nem Magyarországon èlek és itt mèg nincsenek megtiltva az ilyen tevèkenysègek.
Egyébként a lány városban is van több körmös, ezért is furcsa hogy pont hozzám jönne.
Bizfos latta neten a munkaid es szebbek,mint az ove es tanulni jonne.
Foggad,hisz a o penze is olyan,mint a tobbi ugyfele.
En is hobbibol kormozok es vannak kormosok,akiknek kovetem a munkait es,ha kozelebb lennenek,lehet mennek tanulasi celbol.
Szerintem elismeres ez. Legy buszke a munkadra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!