Hogy írjak emailt, hogy szeretnék jelentkezni egy adott állásra?
Szeretnék a legkomolyabban tűnni az emailban.
Találtam pár megpályázható állást, ahova emailre kell küldeni önéletrajzot és szeretnék nem sablonos megpályázó emailt írni.
Hogy kezdjem az emailt, hogy tényleg úgy tűnjek, hogy érdekel a munka?
Önéletrajzomban feltüntettem a reveláns tapaszataltomat és szerintem elég ígényes lett.
Ti hogy írtok emailt állás pályázatra?
Nem ilyen komoly állásról van szó de szeretnék én komoly lenni.
Gmail formátum.
9.köszönöm:)
ezt nem tudtam.
akkor marad a 140.annyi csak van azért szerintem.
végülis úgyis mondanifogják lehet.
10.Nagyon köszönöm!
Amúgy jó ha azt írom hogy korábban dolgoztma ilyen munkakörben és szeretném tovább haznosítani a tudásomta vagy ti hogy fogalmaznátok.:)
köszi amúgy a segítéget.

"Amúgy jó ha azt írom hogy korábban dolgoztma ilyen munkakörben és szeretném tovább haznosítani a tudásomta vagy ti hogy fogalmaznátok.:)"
Persze, ez így teljesen jó és érdemes is megemlíteni, hogy van már tapasztalatod, az előny lehet.
Köszönöm szépen!:)
az emailben természetesen jól le van írva részletesen amiket csináltam.
akkor jelentekzek is rá :D.
remélem felhívnak majd.
most szörnyen nehéz állást találni ezért örültem ennek és pár napja van csak fenn és közeli is szerencsére.
köszi a segítséget.:)
mindenkit felpontoztam!

Arról se feledkezz meg, hogy az e-mail címed ne valami furcsa nevű e-mail cím legyen pl. pasi456@akarmi.hu vagy kapdbe@akarmi.hu.
Van, ahol ezt is nézik.
17.köszi a tippet de természetesen nem ilyesmi hanem a rendes nevem van ott meg szám és ennyi :)
meg az a profilkép ami az önéletrajzomban van így mégis könnyebb megtalálni.

Megszólitás - minden nagy betű!
Bérigény. - bruttó érték, nem tudják ad hoc mennyi a kedvezményed
Ne használj konjunktivot - ez a bizonytalanság jele, azaz NEM
“ szeretnék jelentkezni”, hanem
Jelentkezek az állásra
E-Mail tárgy: a hirdetésben bent van főcímként, esetleg egy szám
Pl.: K - 529067 - Bp
Rövid tartalmas motivációs levélet írjál
Arra gondolj, hogy ez egy piac és saját magadat kell eladnod a lehető legjobban.
Bérsáv: bruttó 220.000 - 250.000 Ft
Hará!
Sok sikert!
19.köszi de sajnos már elküldtem de ez csak nem hátrány küldtem már így emailt és végülis felhívtak ennek ellenére :D
köszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!