Jelentkeznétek így erre az állásra?
Egy jelentkezésnél az előnyeidre kell felhívni a figyelmet, véletlenül se a hiányosságokra :)
Szóval jelentkezz, és ne magyarázkodj az érettségi miatt. Sok sikert
Értettségi nélkül azért necces, mert nem hiszem, hogy egyedül te fogsz jelentkezni. Az is előfordulhat, hogy már meg van az illető, csak ugye meg kell hirdetni a pozíciót.
Amit még figyelembe kell venned, hogy ha beadod a jelentkezést, akkor elképzelhető, hogy az visszajut a mostani főnököd fülébe. Ha nem is ismerik egymást és nem rossz szándék áll a háttérben, de sok helyen felkeresik az előző/jelenlegi munkáltatódat, hogy leinformálják.
Ezeket vedd figyelembe azért, nem beszélve a mostani helyzetről, ilyenkor rizikós munkahelyet váltani azért, persze ez iparág és cég függő is.
6
Semmi problémám nem lesz akkor sem, ha visszajut a mostani főnököm fülébe, egyrészt azért sem körülbelül 3 éve nem talál embert aki önállóan tud dolgozni, másrészt pedig havonta hívnak Ausztriába és Németországba dolgozni, a COVID ellenére is. Attól félek a legkevésbé, hogy állástalan maradok, de még ha így is történne, van annyi tartalékom, hogy 1 évet álláskereséssel töltsek. Egyébként a mostani helyemen úgy dolgozom már 5 éve, hogy fél év Ausztria fél év itthon és a hazaérkezésem 2. napján már hívott, hogy jó lenne ha mennék dolgozni, mert nincs normális ember.
A kérdést is azért tettem fel, mert 30 éves vagyok, és sose szorultam arra, hogy munkahelyet keressek, mert a munka előbb talált meg engem mint én őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!