Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Igaza van a főnökömnek?

Igaza van a főnökömnek?

Figyelt kérdés

Tavaly történt, hogy két kollégám sokat bántott, piskált, kiközösített, hazugságokkal próbált a főnöknél mocskolni. Nem bírtam tovább, átkérettem magam egy másik osztályra. Át is raktak, azt hittem minden megoldódott, egy pár hónapig jó volt minden. Aztán ott se éreztem jól magam, és elkezdtem állást keresni. Hónapok múlva fel is vettek egy helyre, így itt beadtam a fölmondásom. Megmondtam, hogy úgy érzem ez az új terület nem nekem való, nem érzem itt jól magam. Ami igaz is volt. A főnök azzal jött, hogy mikor át akartam jönni, mert ott bántottak, egy szavamba került és átraktak, és most ezzel hálálom meg, hogy itt hagyom őket? Én hálás vagyok amiért átjöhettem, de most életem végéig tartoznom kéne nekik? Abba nem gondolnak bele, hogy ők is tehetnek róla, amiért nem érzem jól itt magam? Tényleg én lennék a szemét, amiért elmegyek? Ti éreznétek lelkiismeret furdalást miatta? Eskü még én érzem sz_rul magam, miután ezt mondta..

L/25

2021. márc. 25. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egy kicsit se a te hibád, h nem érzed jól magad?

Ha rossz a munka, akkor megértem, de ha nem vészes akkor miért érzed rosszul magadat?

2021. márc. 25. 19:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megelégedve a munkámmal, úgy érzem nem megy ez nekem. Senki rám se néz napokig, amiből az jön le, hogy nincs is rám szükség. Olyan munkahelyet akarok, ahol megbecsülnek és én is érzem, hogy van valami hasznom.
2021. márc. 25. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Az eleje ismerős, a végénél még nem tartunk, de a megbecsülés évek óta elmaradt/nem is volt.
2021. márc. 25. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nincs baj nálam a munkával, kifejezetten szeretem. ;)
2021. márc. 25. 20:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Figyi, engem ez most nem érdekel. Ha nem tudsz érdemben a kérdésre válaszolni, inkább ne írj.
2021. márc. 25. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha az én válaszom nem fontos, a többiek véleménye se legyen.
2021. márc. 25. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nincs igaza. Magyarországon sajnos gyakori ez a mentalitás, hogy az alkalmazott 100%ban köteleződjön el a munkahelye iránt és "hálátlan", ha nem tesz, és különben is még ő örüljön, hogy kihasználják a munkaerejét. A főnököd lenyomta az érzelmileg zsarolós bullshitet vagyis baromságot, amit nehogy elhigyj. Szabad munkavállalás van, szabad ember vagy, nem rabszolga. Annak dolgozol, akinek akarsz, ne hagyd, hogy letörjön ez a gusztusztalan lekezelő beszólás.
2021. márc. 25. 20:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 25. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért éreznéd magad rosszul? Nyomi érzelmi zsaroló a főnököd. Használd fel ezt önbizalomnövelésre, mivel ha tényleg olyan vacak munkaerő lettél volna, akkor nem is akart volna marasztalni.
2021. márc. 25. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!