A Pensum mennyire megbízható?
#10 - es
Ezt nem egészen értem (azzal együtt én kb csak rosszat olvasok róluk mindenhol szóval soha kapcsolatba nem kerülnék velük).
Ilyen munkáknál náluk alk. /egyszerűsített foglalkoztatás van napi bejelentéssel, annak minden előnyével és hátrányával. Ha nálad mondjuk 1600 Ft / óra az ugye nettó ott mit tud "okoskodni" ? Kevesebbet ad? Másnap be se mennék csak menne a mail ( mindenképpen az, hogy nyoma legyen) amiben minden szerepel és amire reagálniuk kell. Ha az óraszám nincs megfelelően elszámolva szintén. Nem szabad hagyni magad!
Én nem közvetítőn keresztül, de olyan helyen voltam, ahol nem próbaidő volt hanem 1 hét ilyen napi bejelentés, hogy " megismerjük" egymást és csak utána lett volna határozatlan idejű szerződés. Fura volt, de mondom ok egy hetet benyelek így. Végül 3 nap után elköszöntem, mert több minden nem úgy volt, mint a hirdetésben + megbeszéltek, de nem ez a lényeg hanem közölték következő hónap 10ig adják majd oda fizetést arra a 3 napra (addig lett volna kb 2.5hét). Mondtam nono-no, de náluk bizony így van. Otthon leültem gép elé és megírtam akkor a hatályos jogszabályoknak megfelelően lesznek kedvesek 5 munkanapon belül a béremet kifizetni bla-bla...másnap hívtak mehetek a pénzemért.
Szóval ha úgy érzed valóban átvernek tessék lépni és mindig mindennek legyen nyoma ez a titok.
13
A log. küldeményfeldolgozó állásokat évek óta hirdetik, aztán néha olvasom a kommenteket csak negatív pl. : hirdetésben nincs, de csak férfit keresnek stb. A másik amit nem értek mi történik ott a IX. kerületben meg Fóton, Budaörsön hogy non - stop új ember kell. Értem én EFO, de évek óta nem alakult ki valakik fixen mennének azért az furcsa
Ami téged illet : ez hogy megy? Jelentkezel egy Pensum állásra behívnak az irodába, ami nem tudom hol van és lesz egy " kapcsolattartód"? Aztán vagy szimpi leszel neki gondolom vagy nem.
Sorry ahogy írtad áruház automatikusan Tesco ugrott be, mert oda keresnek non-stop embert, de tulajdonképpen mindegy is IKEA vagy az.
A gáz az, hogy ha ők nem jelezték gond van veled külső / belső / munkáddal akkor a P. miért írja ezt felül az irodában? Gáz az egész ami ebben az országban megy munka területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!