Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem vesznek fel sehova...

Miért nem vesznek fel sehova sem dolgozni? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves. Munkát keresnék. Informatikai rendszerüzemeltető a szakmám. Érettségim is van. 3 és fél éve rendelkezem B kategóriás jogosítvánnyal és targonca vezetői engedéllyel is az összes féle targoncára. Már rengeteg helyre jelentkeztem. Tüzépekre, kereskedelmi helyekre raktárosnak-targoncásnak. Kiszállító, sofőr, futár, csomagkézbesítő ilyen helyekre. Összesen eddig másfél hónapot dolgoztam az Unixnál alkatrész kiszállító voltam. Nagyon sok helyen voltam már állásinterjún. Sehonnan sem hívnak be próbanapra. Kizárólag 1 műszakos munkarendben szeretnék dolgozni lehetőleg hétfő-péntek 8-16-ig. 2 nagyfogyasztású benzines autóm van tehát pl futárkodni nem fogok saját autóval. Személyesen is már rengeteg helyre adtam be az önéletrajzomat. Miért nem sikerül munkát találnom már több mint 1 éve?🤔

2021. márc. 23. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/156 A kérdező kommentje:
2. Eset van már régóta.
2021. márc. 23. 22:31
 22/156 anonim ***** válasza:
80%
És az elmúlt 1 évben, míg munkát kerestél, mit csináltál? Tanultál valami újat? Fejlődtél valamiben? Szerintem sokat dobhat az önéletrajzon, ha tudsz írni bele olyan dolgokat, amik érdekesek lehetnek, ami miatt majd úgy gondolják, megéri téged behívni. Az már fél siker. Ott megnyered őket és tiéd az állás jobb esetben. Persze ez nem a betanított munkákra érvényes, inkább az info irányra gondoltam.
2021. márc. 23. 23:25
 23/156 A kérdező kommentje:
A targonca jogosítványt csináltam meg tavaly év végén. Azon kívül végig munkát kerestem.
2021. márc. 24. 00:15
 24/156 descent ***** válasza:
5%
Én is szeretnék megtanulni targoncát vezetni, mert csak. De targoncásként nem valószínű, hogy bárkinek megérnék havi 400 ezret (ennyibe kerül a 200 nettó). Ezért inkább infó irányába mennék a helyedben, kivéve, ha nem érdekel, mert ebben az esetben ott is csak a legalja munkákat kapnád meg, de azokat a munkákat meg már robotok végzik. Szóval szerintem tanulj valamit, ami érdekel és van is rá kereslet. Ezt megfinanszírozhatod akár a két nagyfogyasztású autód eladásából.
2021. márc. 25. 13:52
 25/156 anonim ***** válasza:
75%

13:52-nek

Itt az infót OKJ képzettség az neki idő húzás lehetett ideáig, ha akar továbbtanul, akkor pluszpont lesz neki, de lemaradt a jelentkezésről már többször. Keresztfélév talán jelentkezhet, de gondolom erről a tervekről lemondott egy ideje a targonca jogsi miatt. Tudhatott volna javítani ennyi idő alatt. Az kitudja az már miért nem. Most nem szerencsés egyetemre menni, mert olyan lehet, amilyen egyes helyeken onlineban.

Én is szöknék már, mert olyan amilyen. Magamtól még nem is érdekel az egész. Automatizálás nem azt jelenti, hogy minden robot fog végezni nem kicsit drága is egyben meg az átállás, de részén akkor univerzális alapjövedelem adni, ha annyira jönnek a robotok.

2021. márc. 25. 15:14
 26/156 A kérdező kommentje:

#24 téged adlak el te eszetlen paraszt... OKJ-n tettem le az informatikus szakmát de mind1...

#25 nem fogok tovább tanulni mert nem akarok. Dolgozni akarok!!!

2021. márc. 25. 16:50
 27/156 anonim ***** válasza:
6%

Menj el segédmunkásnak ott csak egy műszak lesz.

8,10,12 órát kell dolgozni, munka hely függő. Biztos van Egerben, sok munkás csapat.

De ne várd a 8 órás kellést, ez nem irodista munka.

Pénzbe elég jó szokott lenni, BP-en ismerek ahol 15-20.000Ft kapnak naponta.

Én dolgoztam építőiparban vidéken, közel 3 évet, napi 10 órákat elég kemény volt mert csak napi 20 percre álltunk meg kajálni.

Fizuban változó volt olyan 118-169.000Ft között kaptam.

Aztán elegem lett, nem fizettek ki megfelelően, jöttek az olcsó de megbízhatatlan, munkaerők és leléptem.

Most 3 műszakban tolom egy BP gyárban napi 8 órában, ahol van kajaidő, cafatéria, normális bér, potom pénzért szállás. Megbecsülés jó csapat.

Volt olyan hónap, hogy majdem 400.000Ft keresetem nettóban cafatériával igaz hétvégente is be kellett járni. De akkor az a pénz nagyon jól jött.

Megtudtam csináltatni az autómat, amire vidéken a csak állom volt.

Mikor megbetegedtem akkor el tudtam menni táppénzre, vidéken erre esélyem sem volt.

2021. ápr. 3. 08:44
 28/156 anonim ***** válasza:
74%

Gyár esetleg?

De az 3 műszakos és Dunántúlon van szállással.

2021. ápr. 4. 08:15
 29/156 A kérdező kommentje:
#28 mondtam, hogy nem megyek gyárba több műszakba. Amúgy sem érdekel engem a Dúnántúl Egerben is van épp elég gyár. Bosch Zf Aventics stb
2021. ápr. 4. 11:16
 30/156 anonim ***** válasza:
74%

Pedig a 200 at is megkeresheted 3 hónap után akár.

Akkor old meg magadnak. Csak segíetni akartunk. Ennyire nem kellene vágatni.

2021. ápr. 4. 17:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!