Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem vesznek fel sehova...

Miért nem vesznek fel sehova sem dolgozni? Bővebben lent! 23/F

Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves. Munkát keresnék. Informatikai rendszerüzemeltető a szakmám. Érettségim is van. 3 és fél éve rendelkezem B kategóriás jogosítvánnyal és targonca vezetői engedéllyel is az összes féle targoncára. Már rengeteg helyre jelentkeztem. Tüzépekre, kereskedelmi helyekre raktárosnak-targoncásnak. Kiszállító, sofőr, futár, csomagkézbesítő ilyen helyekre. Összesen eddig másfél hónapot dolgoztam az Unixnál alkatrész kiszállító voltam. Nagyon sok helyen voltam már állásinterjún. Sehonnan sem hívnak be próbanapra. Kizárólag 1 műszakos munkarendben szeretnék dolgozni lehetőleg hétfő-péntek 8-16-ig. 2 nagyfogyasztású benzines autóm van tehát pl futárkodni nem fogok saját autóval. Személyesen is már rengeteg helyre adtam be az önéletrajzomat. Miért nem sikerül munkát találnom már több mint 1 éve?🤔

2021. márc. 23. 18:41
 131/156 anonim ***** válasza:
75%

Jelentkezz akkor irodistának, vagy minőségellenőrnek, vagy ha van érettségid kisebb boltokba, pl könyvesbolt, azok egy műszakosak.

Esetleg könyvtár??

2021. okt. 10. 16:16
 132/156 A kérdező kommentje:
Nem érdekel az ilyenfajta munka. Vezetni akarok autót, de főleg targoncát! Nem bírok megülni 1 helyben! 5 percig nem bírnék ülni 1 kasszában!!!
2021. okt. 10. 16:52
 133/156 anonim ***** válasza:
82%

Én elhiszem, hogy nem találsz munkát és úgy vagy vele, hogy 1 nem azért tanultál annyit, hogy kárba vesszen, 2,hogy nem találsz ott a lakóhelyeden munkát, 3 nem akarsz máshova menni és mást csinálni.

De ha nem találsz benne munkát, nem gondolod, hogy kicsikét lejjebb kéne adni az igényekből és amíg nem találsz munkát, addig is legyen állandó munkahelyed?

Az a kétheti 1 nap baromi kevés..

Vagy mit szeretnél az élettől, miből tartod el magad??

2021. okt. 10. 20:46
 134/156 A kérdező kommentje:
Most miről beszélsz ember?🤔 Olvasd már el a kommentjeimet! Egyáltalán nem kötődöm a szakmámhoz és egyáltalán nem csak olyan munkát keresek, ami ahhoz kapcsolódik! Jópár munkakört felsoroltam, amik érdekelnek!!!
2021. okt. 10. 20:59
 135/156 anonim ***** válasza:
91%

De ha nem találsz benne???

Te magad írtad, hogy nem tudsz benne elhelyezkedni 1 év óta és már minden általad érdekelt helyre jelentkeztél.

Ezért írtuk írtam a azt én is, hogy mást kéne akkor megpróbálni.

Én sem abban dolgozom egyelőre ami valóban érdekel.

De dolgozni kell.

2021. okt. 10. 21:08
 136/156 A kérdező kommentje:
LEÍRTAM HOGY MÁSOKAT IS KERESEK!!! De semmiben sem tudok hosszútávon, mert sajnos csak beugrós munkákról szólnak vissza. És tudom, hogy dolgozni kell és akarok is dolgozni!!!
2021. okt. 10. 21:15
 137/156 anonim ***** válasza:
75%
Azota sincs melod? Az igen... jo nyomod
2021. nov. 2. 08:05
 138/156 A kérdező kommentje:
De van, alkalmi. Tanulj meg olvasni, mielőtt ökörséget leírsz
2021. nov. 2. 10:01
 139/156 anonim ***** válasza:
75%
Autoban meg a targoncaban is egy helybe kell ulni, nembaj?
2021. nov. 2. 11:50
 140/156 anonim ***** válasza:
75%

Ha dolgozni akarnal akkor elkoltoznel nagyobb varosba, nem azt varnad hogy a munkahely menjen a te varosodba

Amit most csinalsz az f*szvakaras semmi tobb

2021. nov. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!