Szerintetek nem alap elvárás hogy ha idegen irodába ülünk be, akkor elpakolunk magunk után? Csipsz, kávé, morzsa, székek stb?
Kollega többedmagával beül egy megbeszélésre egy „idegen“ tehát más kollega irodájába.
Az irodát szétdobálják székeket hoznak be , asztalokat húznak el, és megy a csipsz kávé szendvics.
Majd amikor végeztek úgy hagyják az egészet. Székek széjjel, asztalok félre, kávéspoharak kávéfoltok morzsahegyek szétdobált üres zacskók, összegyűrt jegyzetlapok. Egy kupleráj.Mint egy pályaudvar.
Nem alap elvárás lenne hogy ahogy az irodát „átvették“ úgy is adják vissza?
(ja és azt meg se jegyzem hogy ez-az eltűnt, magyarul ellopták. Volt ott egy mobiltöltő-eltűnt, volt ott vízforraló-lába kelt-na ki lopta el? Na ki...)
És ez az egész a főnök jóváhagyásával.
Ez hogy mehet így?
És ugye a kollega egy aktuális "főnök nyaller" akinek épp mindent szabad még szólni se szabad ellene, mert most ő az aktuális kiskedvenc még én húzom a rövidebbet ha szólok ellene.
de hullócsillagok ezek láttam én már nem egy kiskedvenc tündöklését és később csúfos bukását. Aki magasra mászik nagyot esik.
Én sose másztam magasra, na de esni se fogok soha.
Na ez meg a másik hogy és a lopott dolgokkal ki számol el ? senki.
ha szólok még engem rúgnak ki, hogy mivel merészelem vádolni a drága kollegákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!